Special ID (2013)

Special ID (2013) Film Online Subtitrat


Titlu original: Te shu shen fen
Gen: Actiune, Crima
Producator(i): Kam-Yuen Szeto
IMDB: 5.6
Regia: Clarence Fok Yiu-leung
Actori: Donnie Yen, Tian Jing, Andy On


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Special ID (2013)

Un polițist se află sub acoperire într-o organizație nemiloasă din lumea interlopă pentru a opri un lider de bandă, doar pentru a se pune în primejdie foarte mare după ce a fost expus de fostul său protector și de cel mai bun prieten.

Un polițist (Donnie Yen) și echipa sa de tovarăși se dau sub acoperire într-una din cele mai nemiloase organizații ale lumii interlope din China pentru a opri un lider de bandă. Andy On joacă un ticălos bun, în timp ce Tian Jing este un plumb feminin plăcut. Acțiunea în acest film este distanțată frumos, ceea ce ajută destul de bine ritmul. Coregrafia de lupte este mai puțin “spectaculoasă”, optând să reflecte o formă realistă, înfricoșătoare de combatere a pumnului, cu câteva arte marțiale mixte înăbușite. Finalul durează 15 minute și prezintă o suspans de mașină. Acționarul ăsta îndeplinește cu siguranță.

Regizorul de aici este Clarence Fok, care are o filmografie lovitura sau miss, dar ne-a dat niște filme distractive în trecut – “The Iceman Cometh” (1989) și “Black Panther Warriors” (1994) fiind două plăcuțe de mulțimea a iesi in evidenta. A contribuit, de asemenea, la unele drame cu adevărat nituitoare.