Spawn (1997)

Spawn (1997) Film Online Subtitrat


Regia: Mark A.Z. Dippé
Actori: John Leguizamo, Michael Jai White, Martin Sheen, Keith David
An: 1997
Gen: Actiune, Groaza
IMDB: 5.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Spawn

Al Simmons (Michael Jai White) este un agent din forţele speciale americane şi soldat în operaţiuni secrete. Jason Wynn (Martin Sheen), şeful agenţiei de operaţiuni secrete pentru care lucrează Simmons, îl pune să se infiltreze într-o centrală de arme biochimice din Coreea de Nord. Fără ştiinţa lui Simmons, Wynn a ordonat celui mai bun asasin de care dispune, Jessica Priest (Melinda Clarke), să îl ucidă în timp ce se află în misiune. După ce Simmons moare, el este incendiat de Wynn şi flăcările fac centrala să explodeze.

Dupa succesul urias al filmului Deadpool, acesta confirma ca filmele cu supereroi au intradevar priza la public. Unul din caracterele prezente in comic book-uri, pe care fanii si-ar dori sa le vada din nou pe ecrane, ar fi Spawn. Acesta este mai degraba un film pentru adulti, pentru ca asa cum stim din varianta lansata in 1997, acesta este un film demonic.

Todd McFarlane, acelasi scenarist care a scris si filmul din 1997, spune ca de curand a terminat o noua versiune a filmului, declarand acest lucru site-ului Comicbook. “I’ve finished the script, and I’m in the process of editing,” spune scenaristul. “It’s 183 pages, and [producers] usually like 120. I still think it’s going to end up being about 140, because I’m putting in details for myself.”

McFarlane mai spune ca povestea filmului va fi diferita de cea a originalului si ca sta departe de un buget foarte mare pentru a-l putea produce singur. Asta in timp ce celelalte filme cu super eroi lansate se ridica de obicei la costuri foarte mari din cauza efectelor speciale. “Basically, I can make this version of the movie on a budget without crazy special effects,”; “I want to keep it small, keep it tight, so they’ll let me direct it!”


Trailer Spawn