Space Dogs Adventure to the Moon (2016)

Space Dogs Adventure to the Moon (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Mike Disa
Actori: Alicia Silverstone, Ashlee Simpson, Sam Witwer
An: 2016
Gen: Animatie, Familie
IMDB: 5.5


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Space Dogs Adventure to the Moon

Pregătiți-vă să zburati catre o noua aventură inafara planetei cu un astronaut adolescent canin. Pe nume Pushok, care este hotărât să il găsească pe tatăl său dispărut.

Dacă ați ratat câini Space originale, ar trebui să fie în continuare posibilitatea de a ridica pe subtilitățile relațiilor. Scrappy tânără Pushok încă visează să urmeze pe urmele tatălui său german Shepherd cosmonautul Kazbek și el, probabil, va fi. Din moment ce merit legăturile de familie atu în anii 1960, epoca URSS. Mama lui Belka, un fost câine spațiu, a revenit la circuitul de vodevil cu vechiul ei partener Strelka, în timp ce Pushok este pe un bun va vizita la Casa Albă Kennedy. Cu toate acestea, atunci când Kazbek dispare în timp ce investiga activitatea suspectă pe Lună (inclusiv furtul Turnul Eifel prin unda tractoare), Pushok și Belka va zgudui plimbari pe respectivele rachete americane și sovietice să-l găsească.

Luna ediția a Space Dogs este placut sigur tarif de familie, dar uneori este interesant pentru a vedea modul în care acestea se ocupe de detaliile istorice. JFK nu este niciodată văzut, dar prezența lui în Casa Albă este în mod clar implicată. Cu toate acestea, săraci Nikita Hrușciov rămâne persona non grata. DISA si co-scenaristul Rolfe Kanefsky, în general, vârful-n picioare în jurul valorii de realitățile dure ale vieții sovietice, dar Freud pisica este, evident, un pleșuv reprezentant al KGB sau GRU atașat la programul spațial sovietic, ceea ce-l face incontestabil sinistru. Pe de altă parte, Chip cimpanzeu, întruchipează o mulțime de stereotipuri materialiste americane, dar lui texan-Ness este o atingere inteligentă.


Trailer Space Dogs Adventure to the Moon