Southside with You (2016)

Southside with You (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Richard Tanne
Actori: Tika Sumpter, Parker Sawyers, Vanessa Bell Calloway
An: 2016
Gen: Biografie, Drama, Istorice
IMDB: 6.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Southside with You

Beneficiul de a face un film biografic despre un om de stat decedat lung sau femeie este să le putem face o vedetă la voință, fără a avea tendința de sondare politică. Tânăr dl Lincoln (1939), Wilson (1944), John Adams (2008), toate s-au preocupat de figuri, care au fost mult timp dispărută și dacă controversa a fost de a fi avut ea a fost un suflu scăzut cel mai bun caz. Pe latura opusă a spectrului sunt șipcile politice neîndemânatic. Iron Lady dvs. (2011) și primar Color (1998); filme care sunt în grade diferite, admonishments satirice și atacuri ad-hominum.

Southside cu tine acoperă o a treia categorie, care este extrem de rară, mai ales în cultura de astăzi a “ucide zei tăi”. Filmul a are loc într-o zi în viața unui tânăr Michelle Robinson (Sumpter) și un tânăr Barack Obama (Sawyers), deoarece acestea merg la prima întâlnire. In timpul curtare lor, ei iau într-un eveniment de organizare a comunității, o expoziție de artă, mai multe plimbari prin parc si un film. În timp ce faci astfel încât acestea să se cunoască unii despre alții și plugul prin nesiguranța lor, viața lor de familie și planurile lor pentru viitor. Asta e, practic, ea; primul nostru fictionalizare de film al președintelui Barack Obama nu este un epic mare, nici o satira sub-radar. Nu, acest film este, în principiu Înainte de Sunrise (1995), fără tensiunea sexuală.

Așa cum cele două piste, Tika Sumpter și Parker Sawyers sunt morți-ringer ocupanților actuali ai Casei Albe; în jos pentru a manierele, modelele lor de vorbire si modul general despre ele. În calitate de actori care sunt atât de fermecător în mod fiabil, au o mare chimie împreună și evoca simpatie, cu foarte puțin înșelarea.


Trailer Southside with You