Transfer de identitate – Source Code (2011)

Transfer de identitate – Source Code (2011) Online Subtitrat


Gen: Mister, Romantice, SF
Producator(i): Ben Ripley
IMDB: 7.5
Regia: Duncan Jones
Actori: Jake Gyllenhaal, Michelle Monaghan, Vera Farmiga


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Transfer de identitate – Source Code (2011)

Căpitanul Colter Stevens (Jake Gyllenhaal) se trezește în corpul unui necunoscut, într-un tren spre Chicago, fără a ști cine este, cum a ajuns acolo sau de ce. Astfel, descoperă că face parte dintr-o operațiune specială cu scopul de a opri un atac terorist în urma căruia un tren a fost aruncat în aer. Iar misiunea cu totul neobișnuită, este de fapt un experiment guvernamental numit Codul Sursă, un program care îi permite lui Colter să preia identitatea unui alt individ, în ultimele minute ale vieții acestuia.

Confruntându-se cu o a doua amenințare; cu mult mai periculoasă; care s-ar putea solda cu moartea a milioane de locuitori ai orașului Chicago; Colter retrăiește explozia trenului iar și iar. De fiecare dată încearcă să adune mai multe indicii prin care să se apropie de personajul diabolic din spatele atentatului; pentru a-l prinde și a preveni un nou atac.

Un film plin de tensiune și răsturnări neașteptate de situație; Transfer de identitate este un action thriller inteligent; în regia lui Duncan Jones (Moon); cu Jake Gyllenhaal; Michelle Monaghan (Eagle Eye; Due Date); Vera Farmiga (Up in the Air; The Departed); și Jeffrey Wright (Quantum of Solace; Syriana).