Sonic the Hedgehog (2020)

Filmul Sonic the Hedgehog online subtitrat urmărește peripețiile lui Sonic în încercările lui de a trece cu bine de dificultățile vieții de pe Pământ, împreună cu noul său prieten, Tom Wachowski (James Marsden). Sonic și Tom își unesc forțele pentru a-l opri pe diabolicul dr. Robotnik (Jim Carrey), care vrea să îl captureze pe Sonic și să-i folosească superputerile pentru a domina lumea.

Sonic the Hedgehog este o comedie de acțiune live-action bazată pe seria de jocuri video-blockbuster create de Sega, și care îl are ca protagonist pe legendarul arici superrapid.

Pelicula va urmări aventurile ariciului albastru Sonic (a cărui voce va fi interpretată de Ben Schwartz), care, împreună cu noul său prieten pământean Tom Wachowski (interpretat de James Marsden), încearcă să stopeze planurile malefice ale Doctorului Robotnik (în rolul căruia îl regăsim pe Jim Carrey). De regia filmului Sonic The Hedgehog este responsabil Jeff Fowler.

Sonic the Hedgehog (2020) Online Subtitrat in Romana


Regia: Jeff Fowler
Actori: Jim Carrey, James Marsden, Ben Schwartz
An: 2020
Gen: Actiune, Aventura, Comedie
IMDB: 6.7


Sonic the Hedgehog (2020) Online Subtitrat


Trailer


Noua înfățișare a protagonistului

Înainte de lansarea pregătită pentru 8 noiembrie, filmul cu Sonic, personajul central al celebrei serii de jocuri a companiei Sega, a iscat controverse printre fani din cauza înfățișării sale.

Primele imagini din filmul regizat de Jeff Fowler, publicate la începutul lunii martie, au stârnit o mulțime de comentarii negative legate de dinții perfecți, mult prea asemănători cu cei umani, și membrele disproporționate. Paramount Pictures a luat în considerare criticile și a amânat lansarea peliculei, pentru a avea timp să refacă înfățișarea protagonistului.

Tim Miller (Deadpool, Terminator: Dark Fate), unul dintre producătorii filmului, a dat asigurări într-un interviu acordat publicației Variety că imaginea lui Sonic a fost ajustată, iar fanii vor fi acum încântați de felul în care acesta arată.

„Este vorba despre o franciză, deci va trebui să fie totul grozav. Uite, am fost de partea fanilor aici, la fel și Jeff. Când lucrurile au luat-o razna, am mers și am spus că trebuie să admitem greșeala. […] Acesta era cel mai bun mod de a gestiona situația. Și fanii au ceva de spus. Și există un mod corect de a-i asculta”, a spus Miller.

Noua dată de lansare a lui Sonic the Hedgehog este 14 februarie 2020. Va da glas protagonistului actorul Ben Schwartz. Mai fac parte din distribuție James Marsden, Neal McDonough și Jim Carrey.


Review Sonic the Hedgehog (2020)

Sonic (vocea: Ben Schwartz) este un arici super-rapid dintr-o altă dimensiune care – printr-un șir de pățănii tragice – ajunge din întâmplare în universul nostru. Stabilindu-se în secret în orășelul Green Hills din Montana, în Statele Unite, se împrietenește cu localnicii însă îl plictisește viața în ascunzătoare. Atunci când este descoperit, armata americană trimite un mercenar dement, Ivo Robotnik (Jim Carrey) să îl prindă. Sonic pornește într-o cursă alături de polițistul local Tom Wachowski (James Marsden) pentru a găsi o geantă cu inele magice care îl vor ajuta să scape cu bine.

Sonic Ariciul, animalul antropomorf albastru-fosforescent care a fost personajul central în jocurile Sega timp de ani întregi, este un nume de marcă al anilor 1990. Simpatic și ieșit parcă din desenele animate, cu superputeri și cu o obrăznicie amuzantă, Sonic pare să fi fost inspirat (după părerea creatorilor săi) de personalitatea lui Bill Clinton, o comparație care putea fi făcută numai în contextul anilor 1990.

In film, personajul lui James Marsden își dorește cu disperare să fie polițist în San Francisco, și nu unul într-un orășel ca Green Hills, unde nu se simte un adevărat polițist și ar prefera să fie undeva unde să poată avansa. Dintre toate personajele, el are probabil povestea de fundal cea mai consistentă. Totuși, Marsden singur nu poate salva filmul de la un torent de urmăriri ridicole si de turnuri neinspirate.

Una dintre cele mai reușite figuri din Sonic the Hedgehog este Jim Carrey, în rolul lui Dr. Robotnik. Rolul este distribuit genial. În materialul original, Robotnik este un personaj dezaxat, țipând și urlând, pur și simplu un nebun. Distribuirea lui Carrey într-un rol de personaj nebun de joc video a fost o idee excepțională, pentru că reușește să facă un rol consistent.

Umorul, deși reușit pe alocuri, are multe scăpări însă. Unele glume nu au haz. Povestea, nici ea, nu e originală. Probabil e una dintre cele mai comune povești dintr-un film din ultima vreme. Dar, pentru publicul foarte tanăr căruia se adresează, Sonic the Hedgehog avea nevoie doar să fie captivant și să țină spectatorii în scaune, ceea ce reușeste în mare. Sonic the Hedgehog are unele secvențe reușite de acțiune, ce ar putea să îi mulțumească pe părinții care își însoțesc copiii la film.