Sonic the Hedgehog (2020)

Filmul Sonic the Hedgehog online subtitrat urmărește peripețiile lui Sonic în încercările lui de a trece cu bine de dificultățile vieții de pe Pământ, împreună cu noul său prieten, Tom Wachowski (James Marsden). Sonic și Tom își unesc forțele pentru a-l opri pe diabolicul dr. Robotnik (Jim Carrey), care vrea să îl captureze pe Sonic și să-i folosească superputerile pentru a domina lumea.

Sonic the Hedgehog este o comedie de acțiune live-action bazată pe seria de jocuri video-blockbuster create de Sega, și care îl are ca protagonist pe legendarul arici superrapid.

Pelicula va urmări aventurile ariciului albastru Sonic (a cărui voce va fi interpretată de Ben Schwartz), care, împreună cu noul său prieten pământean Tom Wachowski (interpretat de James Marsden), încearcă să stopeze planurile malefice ale Doctorului Robotnik (în rolul căruia îl regăsim pe Jim Carrey). De regia filmului Sonic The Hedgehog este responsabil Jeff Fowler.

Sonic the Hedgehog (2020) Online Subtitrat in Romana


Regia: Jeff Fowler
Actori: Jim Carrey, James Marsden, Ben Schwartz
An: Filme Online 2020
Gen: Actiune, Aventura, Familie
IMDB: 7.0


Sonic the Hedgehog (2020) Online CAM


Trailer


Noua înfățișare a protagonistului

Înainte de lansarea pregătită pentru 8 noiembrie, filmul cu Sonic, personajul central al celebrei serii de jocuri a companiei Sega, a iscat controverse printre fani din cauza înfățișării sale.

Primele imagini din filmul regizat de Jeff Fowler, publicate la începutul lunii martie, au stârnit o mulțime de comentarii negative legate de dinții perfecți, mult prea asemănători cu cei umani, și membrele disproporționate. Paramount Pictures a luat în considerare criticile și a amânat lansarea peliculei, pentru a avea timp să refacă înfățișarea protagonistului.

Potrivit gamesradar.com, Tim Miller (Deadpool, Terminator: Dark Fate), unul dintre producătorii filmului, a dat asigurări într-un interviu acordat publicației Variety că imaginea lui Sonic a fost ajustată, iar fanii vor fi acum încântați de felul în care acesta arată.

„Este vorba despre o franciză, deci va trebui să fie totul grozav. Uite, am fost de partea fanilor aici, la fel și Jeff. Când lucrurile au luat-o razna, am mers și am spus că trebuie să admitem greșeala. […] Acesta era cel mai bun mod de a gestiona situația. Și fanii au ceva de spus. Și există un mod corect de a-i asculta”, a spus Miller.

Noua dată de lansare a lui Sonic the Hedgehog este 14 februarie 2020. Va da glas protagonistului actorul Ben Schwartz. Mai fac parte din distribuție James Marsden, Neal McDonough și Jim Carrey.