Song to Song (2017)

Filmul Song to Song online subtitrat este o poveste de dragoste moderna pe fundalul scenei de muzica din Austin. Acolo unde doua cupluri cauta succesul pe fundalul unui peisaj din lumea rock’n’roll-ului plin de seductie si tradare.

Incepe nemilos, apoi iti ofera ragaz sa-ti tragi rasuflarea oculara, ca sa te ameteasca-n continuare, facandu-te sa te simti ca unul din cei din aceste situatii. Ori unul in stare de ebrietate, ori un zombie, ori un narcoman. Desi am fost initiata in stilul si viziunea lui Malick odata cu blandul sau “The Tree of Life” ca apoi sa creasca nivelul cu “Knight of Cups“, a durat ceva pana sa-mi realizez din nou conexiunea cu aceasta lume veche, dar in varianta noua, din Song to Song online subtitrat. Malick to Malick. Special to Special.

Cu oameni frumosi precum lebedele, liberi precum pescarusii, romantici precum porumbeii, aceasta varianta postmoderna a lui “Closer” (2004) este descrierea perfecta a naturii umane. Si, in acelasi timp, tot aceasta natura umana ce nu este monogama biologic, ci social, nici heterosexuala pe deplin, foarte putini fiind astfel, dobandeste un soi de veneratie.


Regia: Terrence Malick
Actori: Ryan Gosling, Christian Bale, Natalie Portman, Rooney Mara
An: 2017
Gen: Drama, Muzicale, Romantice
IMDB: 6.5


Song to Song (2017) Online Subtitrat