Some Like It Hot (1959)

Some Like It Hot (1959) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Unora le place jazz-ul
Regia: Billy Wilder
Actori: Nehemiah Persoff, Jack Lemmon, Tony Curtis, Marilyn Monroe, Joan Shawlee, Pat O’Brien
Anul: 1959
Gen: Comedie, Romantice
Durata: 120 minute
IMDB: 8.3

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

O delirantă comedie a travestiurilor, în care nimic nu e ce pare a fi, unul dintre filmele care au făcut cu succes înconjurul lumii, datorită modului în care pelicula pune în valoare fascinanta senzualitate naivă și vulnerabilă a strălucitoarei Marilyn Monroe, alături de umorul subtil al celor doi parteneri – Tony Curtis și Jack Lemmon.

Doi muzicieni in Some Like It Hot, Joe și Jerry, martori ai unei răfuieli între bande, în noaptea Sfântului Valentin, îngroziți de perspectiva de a fi uciși, încearcă să scape de urmăritori. Cum sunt în căutare de lucru și se tem de răzbunare ei sunt nevoiți să se angajeze într-o orchestră feminină ce pleacă în turneu. Dar pentru a se putea alătura formației trebuie să se deghizeze în femei. Situația explodează când cei doi se-ndrăgostesc de cea mai frumoasă și dulce dintre fete, nu întâmplător purtând numele de Sugar și când, travestiți în femei, Joe și Jerry încep să atragă privirile neobrăzate ale bărbaților.

Turnat într-un rochie care oferă sânii ei, cum ar fi tratează luntre pentru băieți nevoiașe, ea pare complet orb la sex în timp ce, în același timp, se topește pe oameni în dorința neajutorat. “Uită-te la asta!” Jack Lemmon spune Curtis ca el o ceasuri adoringly. “Uite cum se mișcă. Ca jeleu pe arcuri. Ea trebuie să aibă un fel de motor încorporat. Vă spun, e un sex cu totul diferit.”
Wilder 1959 comedie este una dintre comorile durată ale filmelor, un film Some Like It Hot de inspirație și ambarcațiuni meticulos, un film Some Like It Hot care este vorba despre nimic altceva decât sex și totuși pretinde este vorba despre crimă și lăcomie. Acesta este underwired cu cinism veselă lui Wilder, astfel încât să nu se pierde timp la fericire și toată lumea se comportă în conformitate cu unitățile darwiniste de bază. Când emoție sinceră lovește aceste caractere, le blindsides: Curtis crede că vrea doar sex, Monroe crede că vrea doar bani, și ei sunt la fel de uimiți ca încântați să găsească doresc doar unul pe altul.

Terenul este screwball clasic. Curtis și Lemmon juca muzicieni din Chicago, care pretind ca femeile să nu fi ras dupa ce au martori masacrul de Sf Valentin. Ei se alatura unei orchestre de fete în drumul său spre Florida. Monroe este cantareata, care visează căsătorească milionar, dar disperat: “am întotdeauna la sfârșitul fuzzy a acadeaua.” Curtis poftește pentru Monroe și se preface într-un milionar cu ea câștiga in filmul Some Like It Hot. Monroe poftește după bani și îi dă lecții de iubire. Relația lor este oglindită și reflectă în comedia nivelul Lemmon devine angajat la un milionar reală, jucat de Joe E. Brown. “Nu ești o fată!” Curtis proteste la Lemmon. “Ești un tip! De ce un tip vrea să se mărite cu un tip?” Lemmon: “Securitatea!”
Filmul a fost comparat cu Marx Brothers clasice, în special în urmăriri de prost gust ca gangsteri urmări eroi prin coridoare de hotel. Punctele slabe ale multor filme Marx Brothers sunt interludii muzicale – nu solo Harpo, dar, duetele romantice implică caractere de sprijin insipide. “Some Like It Hot” nu are probleme cu numere sale muzicale, deoarece cantaretul este Monroe, care nu au avut o voce mare, dar a fost la fel de bun ca Frank Sinatra la vânzare versurile.

Luați în considerare solo ei de “Some Like It Hot”. Situația este la fel de simplu ca acesta poate fi: o fată frumoasă în picioare în fața unei orchestre și cântând un cântec. Monroe și Wilder ao transforma într-una din scenele cele mai Fermecatoare vulgar sexuale în filme. Ea poarta ca agățării, rochie vedea prin, tifon care acoperă pantele superioare ale sânii ei, pune mâna decolteu la sprâncene un cenzor la nord de probleme. Wilder ei plasează în centrul unei reflector rotund, care nu pur și simplu o aprinde de la talie în sus, ca un reflector obișnuit ar fi, dar jucării cu ea ca un decolteu surogat, scufundare și agățându ca Monroe mișcă corpul ei mai mare din Some Like It Hot și mai mică în lumina cu o precizie de teasing. Este un striptease în care nuditatea ar fi fost de prisos. Tot timpul ea pare conștienți de efect, canta melodia inocent in filme online Some Like It Hot, ca și în cazul în care ea crede că este adevărul literal. Pentru a experimenta că scena este de înțeles de ce nici un alt actor, barbat sau femeie, are chimie mai sexuale cu camera decât Monroe.