Some Kind of Hate (2015)

Some Kind of Hate (2015) Film Online Subtitrat

Regia: Adam Egypt Mortimer
Scenariu: Brian DeLeeuw, Adam Egypt Mortimer
Actori: Grace Phipps, Spencer Breslin, Andrew Bryniarski
Anul: 2015
Gen: Groaza
IMDB: 4.6

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea

Adolescenti bruscat sunt o discontinue de timp onorat in filmele de groaza, cu Carrie poate fi standardul de aur a genului. Cel mai recent exemplu este filmul lui Adam Egiptului Mortimer despre un tânăr cu probleme care se neinvitat ajutor împotriva călăilor săi de la fantoma unei adolescente care a fost condus la sinucidere în circumstanțe similare. Pentru a parafraza un celebru linie de la un vechi dezbatere politică – Ive văzut Carrie, îmi place Carrie, și un fel de ură nu este Carrie.

Protagonist al filmului Some Kind of Hate este Heavy Metal iubitoare, dar încă sensibil și sentimental Lincoln (Ronen Rubenstein, clocit convingător), care pare să invite abuz de colegii săi colegii de școală de prezența lui singur. Când se întoarce tabelele de la un atacator de el junghi în ochi cu o furculiță, Lincoln este trimis la amenințător numit “Academiei Minds Eye”, o școală pentru adolescenti aflata in deriva situate în deșert, condus de leaderish cult Jack (Michael polonez , director de filme precum Twin Falls Idaho și recente 90 de minute în Rai).

În ciuda acestor metode-violență reducerea holistice de interdicții de telefon mobil și rutine de yoga în soarele fierbinte, școala nu dovedește tocmai un paradis pentru Lincoln, deși el încearcă să stea departe de necazuri. Curând El trezeste presupunând, încă o dată rolul de victimă, de data aceasta la mai multe puternic musculos, prea macho elevii de sex masculin.

Când, la punctul de rupere, Some Kind of Hate, Lincoln se retrage în izolare și țipetele că dorește agresorii săi mort, fantoma de Moira (Sierra McCormick) este misterios citată. Dornici să dea o mână de, spiritul mânios începe expedierea bătăuși unul câte unul, ceea ce face moartea arate ca sinucideri. Metoda ei criminal masochistă din Some Kind of Hate este cel mai aspect original al filmului, cu fiecare rana se cauzeaza pe ea suferit de victimă aleasă, de asemenea. Toate acestea conduc la una dintre scenele kinkier în memoria recentă, cu Moira angajarea într-o sesiune reciproc, aspră corp cu Kaitlin (Grace Phipps), fata fierbinte, cu care Lincoln a început o poveste de dragoste torid.

În timp Some Kind of Hate ce unele fel de ură flirteaza cu teme grave prin mesajul său de violență-naște violență, că cea mai mare parte lugubru violent, gunoi film Slasher. Lipsit de orice urmă de credibilitate narative-you’d că cineva va investiga un val de studenți înspăimântătoare decese și bazându-se în principal pe mediocre soundtrack de metale grele pentru a crea o atmosferă de rău augur, nu reușește să evoca sperie dorite. Aceasta nu in filme online Some Kind of Hate, cu toate acestea, oferă o mulțime de necesare titillation gore și pentru publicul tinta tineri.