Solo: A Star Wars Story (2018)

Calatoriti intr-o galaxie indepartata, alaturi de nava Millennium Falcon, in filmul Solo: O poveste Star Wars – Solo: A Star Wars Story (2018) online subtitrat, o noua aventura uimitoare cu cel mai iubit mercenar din galaxie. Tanarul Han Solo se intalneste cu viitorul sau copilot Chewbacca si il intalneste pe jucatorul notoriu Lando Calrissian; intr-o calatorie fantastica ce va stabili cursul unuia dintre eroii cel mai populari ai universului Star Wars.

Povestea Solo: A Star Wars Story (2018) online subtitrat incepe pe o planeta ai carei locuitori traiesc la limita subzistentei. Tanarul Han (Alden Ehrenreich) si iubita lui Qi’ra (Emilia Clarke) fura si inseala pentru Lady Proxima; un gangster monstruos, dar viseaza in acelasi timp sa castige suficienti bani; pentru a-si rascumpara libertatea si a explora galaxia. In urma unui concurs de imprejurari, Han va ajunge sa se inroleze in armata Imperiului; iar cateva intamplatoare intalniri mai tarziu il vedem incercand sa jefuiasca un tren incarcat cu un inestimabil supercarburant; si facand echipa cu Tobias Beckett (Woody Harrelson), un mentor cu moralitate mai mult decat indoielnica.

Solo O Poveste Star Wars – Solo A Star Wars Story online subtitrat nu aduce mare lucru nou universului Star Wars: mai degraba completeaza spatii goale; fara a-si merita eticheta de “umplutura”. Este atasant sa-l vedem pe erou intalnindu-l pe Chewbacca in conditii mai mult decat neprielnice pentru extraordinara prietenie pe care o stim din prima trilogie Star Wars.

Solo: A Star Wars Story (2018) Online Subtitrat in Romana


Titlu Romania: Solo: O poveste Star Wars
Regia: Ron Howard
Actori: Emilia Clarke, Alden Ehrenreich, Woody Harrelson, Paul Bettany, Donald Glover
An: 2018
Gen: Actiune, Aventura, Fantezie
IMDB: 6.9


Solo: A Star Wars Story (2018) Online Subtitrat


Trailer


Review Solo: A Star Wars Story (2018)

O poveste a originilor lui Han Solo a fost întâmpinată cu o anumită reticenţă încă de la anunţul făcut cu mai bine de trei ani în urmă. “Solo e Solo şi gata!”, au spus unii fani, decretând în acelaşi timp că nimeni nu se poate ridica la înălţimea interpretării atât de degajate a lui Harrison Ford. Un merit al noului film este că adaugă noi detalii mitologiei personajului, reuşind să-i ofere o istorie captivantă, să-i explice psihologia, dar şi să-i creioneze, cu o singură replică, esenţa. Filmul merită văzut, chiar dacă nu este un blockbuster pentru care să te înghesui la cinema, iar respingerea lui categorică este justificată mai degrabă de prejudecăţile spectatorilor decât de neajunsurile sale.

Oricât de distractiv şi din plin ajutat de costisitoarea generozitate a studiourilor Disney în ceea ce priveşte efectele speciale şi decorurile, Solo: A Star Wars Story (2018) online subtitrat păcătuieşte din cauza diferenţelor de ritm şi a unor “burţi” care îl lungesc inutil. Etichetat încă din start drept un “western spaţial”, blockbusterul face eforturi uriaşe, de-a dreptul supărătoare şi uneori cumplit de nejustificate, pentru a omagia genul odinoară atât de popular. Nu suntem în Vestul Sălbatic, ci în Galaxia Sălbatică, un spaţiu din nefericire mult prea fertil pentru rateuri de ton. Jefuim trenuri în mişcare, lichidăm nelegiuţi cu un foc de pistol în deşert şi jucăm poker în aşa-zise birturi pline de indivizi dubioşi pentru că, iată, Solo: A Star Wars Story (2018) online subtitrat trebuia să fie un “western spaţial”.

Problema lui Solo este că promite momente “wow” (nu că acestea i-ar lipsi), dar uneori oferă doar momente “hm”. Din acest punct de vedere şi în comparaţie cu alte filme Star Wars, această poveste a originilor este parţial o dezamăgire. Se simte faptul că regizorii aleşi iniţial, Phil Lord şi Christopher Miller, au fost concediaţi de Disney după mai bine de patru luni de filmări, iar Ron Howard, acum singur creditat ca regizor, a fost chemat să salveze situaţia. Rezultatul este discutabil şi ar trebui să-i facă pe capii studiourilor să se gândească de cinci ori înainte de a alege un regizor şi de zece ori înainte de a-l concedia.