Soldatul universal Ziua razbunarii – Universal Soldier Day of Reckoning (2012)

Soldatul universal Ziua razbunarii – Universal Soldier Day of Reckoning (2012) Online Subtitrat


Gen: Actiune, Groaza, Mister
Producator(i): John Hyams, Doug Magnuson
IMDB: 5.0
Regia: John Hyams
Actori: Jean-Claude Van Damme, Dolph Lundgren, Scott Adkins


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Soldatul universal Ziua razbunarii – Universal Soldier Day of Reckoning

După ce, în urma unui jaf la el acasă, soția și fiica lui John sunt ucise, bărbatul începe să-și planifice răzbunarea. Lupta îl va purta pe John în fața lui Andrew Scott și a unei armate de războinici îmbunătățiți genetic.

Cu siguranta acesta este un film pe care multi fani ai seriei Soldatul Universal abia asteaptta sa-l vada. Cel putin pentru duo-ul Van Damme/Lundgren (care sunt si ei prezenti, in mici roluri de altfel). Povestea filmului se concentreaza in jurul personajului jucat de Scott adkins, care face toti bani in film. Cu scene de lupta bine lucrate si cu o atmosfer foarte Noir. Nu diferita de ceea ce noi am obisnuit sa vedem in celellate filme ale seriei. John Hyams (fiul lui Peter Hyams – Timecop) a reusit sa schimbe cu mult atmosfera si stilul de concentare a povesti, prin implementarea elementelor horror cu cele de actiune. Este un thriller nerecomandat minorilor, in care sangele predomina aproape la fiecare scena.

Van Damme si Lundgren au fost re-adusi in rolurile lor deja consacrate (si nu stiu pentru a cata oara!), si fara sa ofer prea multe spoilere, pot sa spun ca veti fi uimiti de noile lor partituri care se pare ca nu prea au nici o legatura cu predecesoarele lor. Este un film de vizionat, cel putin pentru fani actorului belgian, dar si pentru a vedea o noua adaptare a ceea ce se parea a fi o cauza pierduta pentru aceasta serie.