Soldatii Poveste din Ferentari (2017)

Soldatii Poveste din Ferentari (2017) Film Romanesc Online


Regia: Ivana Mladenovic
Actori: Dan Bursuc, Sorin Cocis, Cezar Grumarescu
An: 2017
Gen: Drama, Romanesti
IMDB: 6.2


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Soldatii Poveste din Ferentari

Soldatii Poveste din Ferentari spune povestea lui Adi, un antropolog de 40 de ani, părăsit de curând de iubita lui, care se mută în Ferentari pentru a documenta un doctorat despre manele. Acolo, îl întâlnește pe Alberto, un rom sărac, fost pușcăriaș, care promite să-l ajute să cunoască cântăreți. Destul de repede, cei doi încep o relație, în care Adi îl hrănește pe Alberto cu planuri improbabile de ieșire din sărăcie. Iar Alberto pe Adi, cu vorbe dulci bine ticluite. Când banii se termină, amândoi se trezesc captivi într-un apartament în care se iubesc sincer și se folosesc unul de altul.

Soldatii Poveste din Ferentari, regizat de Ivana Mladenovic, a primit, vineri seară. Prix Découverte la cea de-a 32-a ediție a Festivalului Internațional de Film Francofon de la Namur. Unde a fost selectat în competiția lungmetrajelor de debut.

UniversCiné din Belgia a oferit 2.500 de euro ca minimă garanție pentru distribuirea filmului în format VOD (Video on Demand) și DVD în această țară.

În urmă cu o săptămână, lungmetrajul Ivanei Mladenovic a fost recompensatcu o mențiune specială din partea juriului celei de 18-a ediții a Premios Sebastiane. Secțiune a Festivalului de Film de la San Sebastián, care este dedicată filmelor LGBTI.

„Soldaţii. Poveste din Ferentari” spune povestea lui Adi, un antropolog în vârstă de 40 de ani, părăsit de curând de iubita lui. Care se mută în Ferentari pentru a documenta un doctorat despre manele. Acolo, îl întâlneşte pe Alberto, un rom sărac, fost puşcăriaş, care promite să îl ajute să cunoască cântăreţi.