Soldații destinului – Soldiers of Fortune (2012)

Soldații destinului – Soldiers of Fortune (2012) Online Subtitrat


Regia: Maxim Korostyshevsky
Actori: Christian Slater, Sean Bean, Ving Rhames
An: 2012
Gen: Actiune, Thriller
IMDB: 4.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Soldații destinului – Soldiers of Fortune (2012)

Un bancher de pe Wall Street, un geniu in calculatoare, un mogul rus in industria aluminiului, un comerciant de arme si fondatorul unei companii de telefonie mobila sunt in cautare de aventuri. Acesti oameni sunt bogati, dar cauta noi provocari si vor sa experimenteze adrenalina razboiului pe o insula indepartata.

Inca de la inceput lucrurile merg prost. Jocul devine serios si mortal de indata ce ajung pe tarmul insulei. Corabia se scufunda si sunt lasati pe cont propriu, sa se descurce asa cum stiu mai bine.

Milionarii sunt prinsi in capcana pe un teritoriu ostil, neavand nicio sansa sa paraseasca insula. Panica ii cuprinde si sunt inconjurati de soldati periculosi.

Instructorul lor incearca sa ii invete minimul necesar in aparare, dar barbatii actioneaza iresponsabil si egoist.

Diferenta intre acest film si The Expendables este doar de distributie. Acelasi gen , si daca un cinefil de mai sus nu site unde sa il incadreze eu l-ash incadra la comando. Este filmul celor carora le plac povestile de genul 1 soldat vs. 5000 de amatori. Nu sunt un fan al genului. Insa actiunea e antrenanta , povestea bine cusuta insa foarte putin se pune pret pe ea. Spatiul , Romania si Insula Serpilor cu peisaje superbe. Distributia zic eu buna , James Cromwell , Sean Bean actori cunoscuti , si totusi altii decat Arnold si Vin Diesel. Filmul promite si il recomand iubitorilor genului.