Sobibor (2018)


Ajută PortalulTauTV.net cu o donație de la 2euro/10lei!

Filmul Sobibor (2018) online subtitrat prezinta istoria rezistentei spiritului uman masinii de distrugere fara suflet. In octombrie 1943, detinutii de la Sobibor, condusi de locotenentul Armatei Rosii Alexander Pechersky, ridica o revolta – singura revolta reusita in lagarul de moarte nazist.

Bazat pe evenimente adevarate, filmul exploreaza un timp intunecat in istorie, cand oamenii au fost prinsi si trimisi in lagare de moarte doar pentru ca erau evrei. Filmul de doua ore in limba rusa, care a fost finantat partial de guvernul rus, se refera la conducerea spre si evadarea ulterioara a catorva sute de prizonieri din lagarul de moarte Sobibor din 1943.

Filmul Sobibor include cunoscutul actor rus Konstantin Khabenskiy, care a regizat si a interpretat personajul central, Alexander Perchesky, un soldat rus evreu care a condus revolta. Christopher Lambert, care poate fi recunoscut mai bine pentru filmele sale Highlander din anii 1980, portretizeaza pe Karl Frenzel, capul taberei de moarte.

Sobibor (2018) Online Subtitrat in Romana


Regia: Konstantin Khabenskiy
Actori: Konstantin Khabenskiy, Christopher Lambert, Mariya Kozhevnikova
An: Filme Online 2018
Gen: Drama, Istorice, Razboi
IMDB: 6.3


Sobibor (2018) Online Subtitrat


Trailer


Sobibor (2018)
Sobibor (2018) Online Subtitrat in Romana

Filmul Sobibor (2018) online subtitrat prezinta istoria rezistentei spiritului uman masinii de distrugere fara suflet. In octombrie 1943, detinutii de la S

Notă film - PortalulTauTV.net:
5