Soar Into the Sun (2012)

Soar Into the Sun (2012) Film Online Subtitrat


Alt titlu: Al-too-bi Riteon Too Beiseu
Regia: Dong-won Kim
Actori: Rain, Seong-su Kim, Bong-gi Baek, Se-Kyeong Shin, Seok-won Jeong
Anul: 2012
Gen: Actiune, Drama, Romantice
IMDB: 6.1
Durata: 113 minute


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Soar Into the Sun (2012)

Dupa ce a efectuat o calatorie periculoasa in cadrul unei emisiuni aeriene, pilotul japonez Tae-hun al Fortelor aeriene din Coreea de Sud a fost dat afara echipei Elite Black Eagles de elita si transferat intr-o unitate de lupta unde intra imediat in conflict cu pilotul Ace Cheol-hui.

El face prieteni cu ceilalți piloți din unitate și se îndrăgostește de frumosul Se-tânăr, care se ocupă de întreținere. Atunci când un luptător nord-coreean MIG amenință, grupul se angajează într-o luptă înfricoșătoare, care lasă un tovarăș mort și altul lipsește. Cheol-hui și Tae-hun se alătură forțelor pentru a-și salva prietenul dispărut și pentru a preveni un război catastrofal.

In timp ce Top Gun 2 nu a facut-o niciodata pe pamant; avand in vedere trecerea lui Tony Scott si; mai important; lipsa unei natiuni / dusman credibili (chiar si Top Gun au avut ca piloti lupta impotriva inamicilor neidentificati care aveau semne comuniste generice asupra MiG-urilor ); pericolul clar și prezent pe care îl întâmpină Coreea de Sud în amenințările din partea Nordului; îi conferă lățimea de bandă pentru a realiza un scenariu care este pe deplin plauzibil; industria de film avându-și anumite libertăți cu manevrabilitatea avioanelor pe care le posedă; dar hei filmul; așa că o mică fantezie pentru a-și împrospăta câteva lupte aeriene este mai mult decât era de așteptat din motive de divertisment.