Snowpiercer (2020)

Plasat la mai mult de 70 de ani după ce lumea a devenit un deşert îngheţat, serialul Snowpiercer (2020) online subtitrat prezintă povestea a ceea ce a mai rămas din umanitate: un grup de oameni aflat la bordul unui tren uriaş, mereu aflat în mişcare, care înconjoară Pământul. Regizorul cu premiu Oscar Bong Joon-ho (Parasite) a făcut în 2013 filmul Snowpiercer pentru a explora ororile insidioase ale claselor sociale și să observe cât de departe poate ajunge un om pentru a supraviețui.

Serialul online Snowpiercer este îndelung așteptata adaptare de la TNT a thriller-ului distopic omonim al lui Bong Joon-ho. Spre deosebire de fim, care urmărea izbucnirea unei lupte de clasă, serialul Snowpiercer este un serial polițist procedural, scrie presa internațională. În tren există un ucigaș în serie și singurul detectiv de la bord este Andre Layton (Daveed Diggs), unul dintre cei care trăiesc în mizeria din ultimele vagoane ale trenului.

Snowpiercer este inspirat, liber, de romanul francez de benzi desenate din 1982 despre viața distopică de la bordul unui tren de 1001 vagoane care strânge pe ultimii supraviețuitori ai unui Pământ înghețat în urma unui cataclism.

Distribuția completă: Jennifer Connelly, Daveed Diggs, Mickey Sumner, Sheila Vand, Celina Carvajal.

Snowpiercer (2020) Serial Online Subtitrat in Romana


Titlu Romania: Expresul zăpezii
Regia: Graeme Manson
Actori: Jennifer Connelly, Daveed Diggs, Mickey Sumner
An: Seriale Online 2020
Gen: Seriale Online, Actiune, Drama, SF
IMDB: 6.4


Snowpiercer (2020) SEZONUL 1 Online Subtitrat:

S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:

S01E07:

S01E08:

S01E09:

S01E10:


Trailer


Recenzie serial Snowpiercer (2020)

Inspirat din romanul de benzi desenate din 1982 Le Transperceneige și filmul din 2013 Parasite a lui Bong Joon Ho, serialul Snowpiercer de la TNT este plasat la opt ani înainte de evenimentele din lungmetraj, într-o nouă Eră glaciară produsă atunci când o tentativă de a opri încălzirea globală scapă cu totul de sub control. Snowpiercer are patru clase de călători.

Prima clasă este rezervată celor 1%, care au plătit o avere pentru privilegiul de a călători în apartamente opulente, care se bucură de mese fine și trăiesc într-un lux exemplar. În clasa a doua sunt oamenii de știință, profesorii și alti specialiști, în relativ confort.

Personalul de serviciu, îngrijitorii, agenții de securitate stau în condiții mai modeste la clasa a treia, dar și aceasta este la ani-lumină distanță de mizeria clasei a patra, „oamenii de la coadă”, care au urcat în tren fără bilete și care fac muncă de sclavi, trăind în vagoane fără lumină, fără paturi și cu hrană și apă cât să nu moară.

Atunci când în tren este descoperit un cadavru, cu membrele și organele genitale tăiate, Melanie îl cheamă pe un anume Andre Layton (Daveed Diggs) din măruntaiele vagoanelor de la coadă, deoarece înainte Layton era detectiv de poliție și are pregătirea necesară să investigheze cazul. De acum încolo, toți vorbesc despre Layton ca despre „detectivul trenului”.