Snowden (2016)


Snowden (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Oliver Stone
Actori: Zachary Quinto, Scott Eastwood, Nicolas Cage, Melissa Leo, Joseph Gordon-Levitt
An: 2016
Gen: Biografie, Drama, Thriller
IMDB: 7.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Snowden

Snowden spune povestea fostului agent CIA și NSA ale cărui dezvăluiri în mai 2013 au dat peste cap comunitatea de informații din întreaga lume. Mai exact povestea a nouă ani zbuciumați din viața lui Snowden: de la racolarea în cadrul CIA și până la fuga sa peste hotare, împreună cu o mulțime de informații compromițătoare despre modul în care serviciile încalcă dreptul la libertate și viață privată în SUA.

Cei nouă ani în care tânărul dornic să-și servească patria cu orice preț (inițial s-a înscris în US Army pentru a lupta în Irak) s-a transformat în “cel mai mare trădător al tuturor timpurilor”, un adevărat Most Wanted al vremurilor noastre.

Edward Joseph este omul care a bagat frica in marele si atotputernicul NSA American. Devenit substantiv comun; el denumeste panica ce apare in structurile Serviciilor de Spionaj si Inteligenta; atunci cand un secret gurvernamental risca sa fie divulgat opiniei publice.

El este si numele celui mai de amploare scandal pe teme de securitate iscat in interiorul unei astfel de structuri de securitate dar care a avut repercursiuni si in cadrul guvernului celei mai puternice si influente tari de pe fata pamantului.