Snow Falling on Cedars (1999)

În golf in filmul Snow Falling on Cedars online subtitrat, licărirea unei lanterne dinspre o barcă de pescuit semnalizează primejdia, în timp ce altundeva, un vas comercial înaintează orbește prin ceața deasă, ca de cretă. Aproape de zori, marea și cerul s-au limpezit, dar liniștea oamenilor din satul de pescari se va schimba pentru totdeauna. Un bărbat și-a pierdut viața, iar altul – un prieten din copilărie – a fost acuzat de acest lucru.

Este lansată o investigație. Procesul începe. Aflat în sala de judecată, reporterul Ishmael Chambers studiază atent persoana cu care a împărțit secretele entuziaste ale copilăriei, singura femeie pe care a iubit-o vreodată, Hatsue, soția acuzatului. Relația lor chinuită va avea o legătură neașteptată în procesul Kazuo Miyamoto.

Filmul are la bază celebrul roman al lui David Guterson, iar acțiunea are loc în 1954, San Piedro – o insulă fictivă din Pacificul de Nord-Vest. “Parfum de Cedru” se bazează pe un episod din istoria Americii – criza dintre americanii și japonezii din America, după atacul de la Pearl Harbor.


Titlu Romania: Parfum de cedru
Regia: Scott Hicks
Actori: Ethan Hawke, Max von Sydow, Yûki Kudô
An: 1999
Gen: Drama, Mister, Romantice
IMDB: 6.7


Snow Falling on Cedars (1999) Online Subtitrat


Trailer