Snow Falling on Cedars (1999)


Ajută PortalulTauTV.net cu o donație! Mulțumim!

În golf in filmul Snow Falling on Cedars online subtitrat, licărirea unei lanterne dinspre o barcă de pescuit semnalizează primejdia, în timp ce altundeva, un vas comercial înaintează orbește prin ceața deasă, ca de cretă. Aproape de zori, marea și cerul s-au limpezit, dar liniștea oamenilor din satul de pescari se va schimba pentru totdeauna. Un bărbat și-a pierdut viața, iar altul – un prieten din copilărie – a fost acuzat de acest lucru.

Este lansată o investigație. Procesul începe. Aflat în sala de judecată, reporterul Ishmael Chambers studiază atent persoana cu care a împărțit secretele entuziaste ale copilăriei, singura femeie pe care a iubit-o vreodată, Hatsue, soția acuzatului. Relația lor chinuită va avea o legătură neașteptată în procesul Kazuo Miyamoto.

Filmul are la bază celebrul roman al lui David Guterson, iar acțiunea are loc în 1954, San Piedro – o insulă fictivă din Pacificul de Nord-Vest. “Parfum de Cedru” se bazează pe un episod din istoria Americii – criza dintre americanii și japonezii din America, după atacul de la Pearl Harbor.


Titlu Romania: Parfum de cedru
Regia: Scott Hicks
Actori: Ethan Hawke, Max von Sydow, Yûki Kudô
An: 1999
Gen: Drama, Mister, Romantice
IMDB: 6.7


Snow Falling on Cedars (1999) Online Subtitrat


Trailer


Snow Falling on Cedars (1999)
Snow Falling on Cedars (1999) Online Subtitrat in Romana

În golf in filmul Snow Falling on Cedars online subtitrat, licărirea unei lanterne dinspre o barcă de pescuit semnalizează primejdia, în timp ce altundeva,

Editor's Rating:
4.5