Sniper Ultimate Kill (2017)

Sniper Ultimate Kill (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Claudio Fäh
Actori: Billy Zane, Tom Berenger, Danay Garcia
An: 2017
Gen: Actiune, Drama, Thriller
IMDB: 5.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<-Of64Bf67R4/Sniper." scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Sniper Ultimate Kill

Colonelul de droguri de la Columbia Jesús Morales plătește în secret pentru serviciile unui lunetist poreclit “Diavolul”. Capabil să ucidă unul câte unul pe dușmanii oricui îl angajează. Cu nici un adversar rămas în viață, Morales devine mai puternic. Si câștigă controlul asupra mai multor rute de contrabandă în Statele Unite.

DEA, alarmată de această amenințare la adresa țării, trimite agentului Kate Estrada. Care îl urmărește pe Morales de ani de zile, și lunetistul marin Brandon Beckett în Columbia.

Misiunea lor: omorâ “Diavolul” și adu-l pe Morales înapoi în SUA pentru a fi judecat pentru crimele sale. Agenții cred că au totul sub control, dar Morales și “Diavolul” au pregătit o mulțime de surprize pentru a menține misiunea de a reuși.

Sincer, nici măcar nu cred că am văzut vreunul din celelalte filme “Sniper”. Conteaza? Din fericire, într-adevăr nu. Tom Berenger și Billy Zane, care au jucat încă o mare parte în majoritatea filmelor anterioare, au luat o șansă în acest sens și nu par să urmeze – sau să se refere la vreunul dintre filmele anterioare din serie. Acesta este cu adevărat un film pe care vă puteți bucura de intrare independentă, cu un lot de personaje proaspete și linii de poveste.

Este de fapt un film surprinzător, elegant și bine făcut. În ciuda lipsei pieselor de acțiune mari, nu se simte niciodată un film lent sau plictisitor. Întotdeauna se întâmplă ceva în ea, mergând întotdeauna în față și încă o mulțime de acțiuni la scară redusă pentru a vă bucura. Perfect pentru iubitorii de filme ieftine și simple (moderne) de acțiune și, cu siguranță, mai bine decât încercarea medie a genului.