Sniper Special Ops (2016)

Sniper Special Ops (2016) Film Online Subtitrat

Gen: Actiune, Razboi
Scenariu: Fred Olen Ray
Regizor(i): Fred Olen Ray
IMDB: n/a
Actori: Steven Seagal, Rob Van Dam, Tim Abell

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<4BIOSkdSAmY/snip" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">

Trailer Sniper Special Ops (2016)

https://www.youtube.com/watch?v=1_Rmj_rtWlo

Sinopsis Sniper Special Ops (2016)

O forță militară de operațiuni speciale, condusă de sergentul Vic Mosby (Tim Abell), cu un lunetist expert sergentul Jake Chandler (Steven Seagal), în timpul unei misiuni speciale, sunt trimisi într-un sat afgan la distanță pentru a extrage un congresman american fiind deținut de talibanii. Misiunea de salvare este un succes, dar Jake, despărțit după o luptă cu inamicul, rămâne în urmă pentru a ajuta un soldat rănit. Sergentul Vic Mosby încearcă cu disperare să convingă locotenent-colonelul Jackson (Dale Dye) să îl lase să meargă înapoi pentru a salva soldați.

Știați că in Sniper Special Ops, Steven Seagal si Rob Van Dam (e Van Dam luptătorul, nu Van Damme actor) apar într-un film împreună? Ei bine, dacă ești un cititor regulat aici, răspunsul este, probabil, da. Filmul are un titlu – Sniper: Forțele Speciale. Mai jos este un rezumat și unele imagini noi.

O forță militară Sniper Special Ops, condus de lunetist expert sergentul Jake Chandler (Steven Seagal), sunt trimise într-un sat afgan la distanță pentru a extrage un congresman american fiind deținut de talibani. Misiunea de salvare este un succes, dar Jake, despărțit după o luptă cu inamicul, rămâne în urmă pentru a ajuta la un soldat rănit. Sergentul Vic Mosby (Tim Abell) încearcă cu disperare să convingă maiorul Jackson (Dale Dye) să îl lase să meargă înapoi și de a salva soldați, dar este dispus într-o misiune de a prelua un camion plin de munitii care ar putea fi vitale pentru baza militară. Încălcare directă a ordinelor, Vic și a lui Special Ops echipa decide să se întoarcă în sat pentru a salva soldații blocați. Depășit numeric, intrecute, Vic și oamenii săi se angajeze într-un schimb de focuri masive împotriva inamicului, în timp ce Jake folosește abilitățile sale de expert pentru a le salva de la o moarte sigură.