Snatchers (2019)

Joi – Cu nerabdare să-și recâștige fostul iubit Skyler Cole din filmul Snatchers (2019) online subtitrat, care s-a întors recent din Mexic, Sara Steinberg, neobișnuit de excitată, adolescentă, a făcut sex neprotejat cu Skyler, chiar dacă s-au despărțit in trecut pentru că Sara nu era pregătită pentru sex.

VineriSara are greturi de dimineața și experimentează schimbări bruște de dispoziție în timp ce se află la școală.

SâmbătăSara descoperă că este oarecum gravidă de aproape nouă luni. În imposibilitatea de a discuta situația ciudată cu mama ei Kate, Skyler sau cu prietena ei Kiana, Sara se îndreaptă către fostul prieten Hayley Chamberlain pentru ajutor, chiar dacă Sara a încetat să stea cu ea pentru că Hayley nu este populară.

Hayley o escortează pe Sara la o clinică gratuită, cu un protestatar singur afară. Sara incepe sa nasca. Un extraterestru iese din canalul de naștere al Sarei și il decapitează violent pe dr. Richard Friedmann.

Snatchers (2019) Online Subtitrat in Romana in HD 1080p


Regia: Stephen Cedars, Benji Kleiman
Actori: Mary Nepi, Gabrielle Elyse, J.J. Nolan
An: 2019
Gen: Comedie, Groaza, SF
IMDB: 5.7


Snatchers (2019) Online Subtitrat


Trailer


Snatchers (2019)
Snatchers (2019) Online Subtitrat in Romana

Joi - Cu nerabdare să-și recâștige fostul iubit Skyler Cole din filmul Snatchers (2019) online subtitrat, care s-a întors recent din Mexic, Sara Steinberg, neobișnuit de excitată, adolescentă, a făcut sex neprotejat cu Skyler, chiar dacă s-au despărțit in trecut pentru că Sara nu era pregătită pentru sex.

Product In-Stock: Available

Editor's Rating:
3.5