Smosh The Movie (2015)


Smosh The Movie (2015) film online subtitrat

Regia: Alex Winter
Scenariu: Eric Falconer, Ian Hecox
Actori: Ian Hecox, Anthony Padilla, Michael Ian Black
Anul: 2015
Gen: Actiune, Aventura, Comedie
IMDB: 5.2

Anthony și Ian (ca pe ei înșiși) sunt cei mai buni prieteni și de a trăi într-o casă mică, cu părinții lui Ian. Într-o zi, Ian găsește un videoclip Anthony recita tema Magic Pocket Monsters Slave la balul de absolvire lor de liceu in Smosh The Movie. În înregistrarea video, Anthony încearcă să backflip, dar în procesul de eșuează și microfonul a fost folosind este apoi depusă la fundul lui, la dezgust lor. Ei au găsit, din păcate, că videoclipul a mers virale într-o chestiune de zile si este cunoscut, precum și porecla jenant Anthony, “Backflip microfon Guy”, cu el fiind recunoscut instantaneu. Amândoi decid pentru a trage în jos video înainte de a bate șansele sale de a reconectarea cu zdrobi Anthony, Anna (Jillian Nelson).

Ei călătoresc la sediul YouTube, în cazul în care acestea îndeplinesc un recepționer pe nume Stephanie (Grace Helbig) care cunoaște video, și să vorbească la CEO al companiei, Steve YouTube (Michael Ian Negru), la care Steve recunoaste Anthony instantaneu, din cauza lui l uitam, de asemenea. Steve explică faptul că în cazul în care un video este încărcat pe YouTube, este încărcat pentru totdeauna, dar singura modalitate de a repara video este de a merge literalmente interiorul YouTube printr-un portal, și schimbarea video din interior. Anthony decide că este destul de important pentru a merge până la capăt, Smosh The Movie, așa că Ian-l însoțește în călătorie prin YouTube.

Steve le oferă cu două telefoane electronice echipate cu o inteligență artificială numit Diri (o parodie de Siri), și apoi le arată portalul, care este în spatele ușii lui dulap. La intrarea lor în YouTube sunt luate în un anunț, în care Diri sare din cauza iritarea lui Ian. După rostogolea printr-o serie de clipuri video pe YouTube, ajung în cele din urmă într-un vlog Jenna Marbles (ea). Jenna îi informează că, Smosh The Movie, odată ce telefoanele lor Diri a alerga afară de baterie, acestea vor fi blocat permanent în YouTube.

Ei decid să ne despărțim, dar în cele din urmă Ian abandonează misiunea și se deplasează la lui YouTube zdrobi video, Butt fata de masaj (Brittany Ross), în timp ce Anthony devine sfaturi de la Steve “Stone Cold” Austin (se) și constată că într-adevăr Anna îl place prea. Diri ia Anthony a Butt fata de masaj videoclipul Ian devine un masaj în. Anthony spune Ian că dragostea lui și Butt fata de masaj este fals și că ei doar un videoclip.

Cei doi apoi să-l la film jenant de Anthony. Anthony da seama că Ian a fost cel care a înregistrat și încărcat clipul video. Amândoi se angajeze într-o luptă care durează de-a lungul mai multor clipuri video pe YouTube, care se încheie cu ei revenind la început. Ian decide să-l facă până la Anthony de bătut sine lui trecut. Anthony apoi se duce să-l ajute, dar trecut Ian interfereaza și atacă Anthony, în timp ce Ian încearcă să knock-out trecut Anthony. În timpul luptei, in filmul Smosh The Movie, Diri se arată a fi Steve, el le spune că trimiterea celor doi în YouTube a făcut parte din planul lui rău pentru a le menține în YouTube pentru totdeauna.