Small Town Crime (2017)

O spălare înfricoșătoare (Hawkes) își deschide ușa de la garaj, doar pentru a vedea mașina parcată peste resturile gardului său de piatră albă. Lipsa lui de surpriză arată că ex-politistul Mike Kendall este în regulă, lovind fundul rockului.

Detectivul ars a fost un suport al cinematografiei încă de la începutul emisiunilor, dar în mod normal, ei și-au făcut casele în marile orașe de coastă. Nu Kendall, atârnând în jurul aceluiași oraș mic, a cărui forță el a fost refăcut după o oprire în stare de bețivă, merge groaznic. Dar polițistul său intern se întoarce când află o fată pe moarte, zburată pe marginea drumului.

Aceasta este o lucrare clasică de gumashoe din partea aspră a orașului. Băieți; proxenetari; prostituate; hitmeni; polițiști surori; oferte de proprietate. Si un glorios cameo de la stâlpul neo-noir Forster ca un bunic înfuriat. Există chiar și un sentiment în care fiecare personaj știe că joacă rolul. Cum ar fi un schimb delicios între Kendall și Mood Mood (Collins Jr.) la nivel scăzut; despre re-forțarea stereotipurilor prin alegeri muzicale.

Scriitorii / regizorii; frații Eshom și Ian Nelms din Small Town Crime online subtitrat; au un abil de a revitaliza aceste trophe și pentru violența redusă. Precum și o ureche pentru un dialog laconic care încă poartă nuanțe de caracter (“Ești beat”; un scumbag întreabă un Kendall. Care răspunde uscat; “Sunt confortabil”). De asemenea; aceștia apreciază că mediul mic al orașelor le oferă. Un grad de libertate narativă: ceea ce pare a fi o coincidență de plauzibilitate care se întinde în LA sau New York.


Regia: Eshom Nelms, Ian Nelms
Actori: John Hawkes, Octavia Spencer, Robert Forster
2017
Gen: Crima, Mister, Thriller
IMDB: 6.6


Small Town Crime (2017) Online Subtitrat