Slither (2006)

Slither (2006) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Târâtoarea
Regia: James Gunn
Actori: Dustin Milligan, Zak Ludwig, Michael Rooker, Nathan Fillion, Elizabeth Banks
Anul: 2006
Gen: Comedie, Groaza, SF
Durata: 95 minute
IMDB: 6.5

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea

În apropierea acestui oraș cade un meteorit care emite o ființă urât mic care vizuini rapid în pieptul Grant Grant, cel mai bogat om din oraș. Grant este jucat de Michael Rooker, de la “Henry: Portretul unui criminal în serie.” Este căsătorit cu Starla (Elizabeth Banks), o fată săracă, care a fost încercarea de a scăpa de sărăcie și o familie nefericită. Lucru amuzant este, ea ia în serios căsnicia. Ea este nevoie de mult prea în serios, dacă mă întrebați, atunci când ea încă vorbește dulce de Grant, după ce a începe să semene cu o versiune putrezire a Jabba in filmul Slither.

Este dificil de a da departe prea mult a parcelei; stii deja din reclamele care se despică crawling lucruri sar pe gâtul victimelor lor, transformându-le în ființe care încă mai au amintiri umane, dar, de asemenea, dezvolta un apetit pentru carne crudă. Din piept de primăvară tentaculele aspirație pentru a aspira măruntaie tale. Cum se reproduc nu este o vedere destul de Slither.

Centre acțiunea Slither în jurul Sheriff Bill Pardy (Nathan Fillion), care conduce un departament destul de incompetent. El este încă în dragoste cu Starla de la liceu. Atunci când devine clar că un fel de creatură melc-tentacul-mazga este uciderea acestor animale, a unuia dintre adjuncții săi cumpără o caracatita Dimestore pentru a ajuta potențialii martori face o I.D. Dacă vedeți această creatură, crede-mă, nu va fi nevoie mijloace vizuale.

Șeriful din Slither, ajutat de adjuncții săi, Starla și drăguț tineri Kylie Strutemyer (Tania Saulnier), se confrunte cu creatura (e) în timpul unei secvențe de acțiune prelungită, în care melci se prelinge drumul lor în căzi de baie, în conformitate cu căile de acces, pe gât, și așa mai departe. După ce au ocupat o victimă, prada pierde instantaneu viteza și coordonarea și se transformă într-un exemplu lurching de zombi așa de bine din, ei bine, din toate acele filme zombie.

Acum stii terenul. Ceea ce este interesant este faptul ca aceasta poveste Slither sună atât de uzat și totuși funcționează. Există o oarecare umor în complot, acțiunea și scenele care ne distra din cauza modului stupid comporta caracterele efective. Ia în considerare posibila reconcilierea între Starla și soțul ei, care vorbește în acel pietriș, împăcarea voce Michael Rooker dar pare ca el a fost lăsat peste noapte absent într-un mixer de ciment. Ar fi trebuit să suspectat ceva când el lacăt ușa de la subsol și ia spus că ascunde o surpriza de ziua ei. ziua ei este de două luni de concediu, iar surpriza este obtinerea mai coaptă cu ora.

Există filme online Slither bune de deschidere în acest weekend. Există filme bune de deschidere fiecare week-end. Dar, “Slither” are competența de a-l, o abilitate de a manipula scene de groaza obligatorii într-un mod care funcționează. Având în vedere teoria mea a sistemului de rating stele, ceea ce sugerează filmele ar trebui să fie evaluat de genuri lor “, Slither” devine două, dacă “28 Days Later” devine trei. Pe de altă parte, “Basic Instinct 2” se deschide, de asemenea, astăzi, și în genul de șmecher și thrillere elegant mari stele, în cazul în care “Fatal Attraction” devine 2-1 / 2 de stele, apoi “Basic Instinct 2” devine 1-1 / 2. Pe de altă treia, o mulțime de oameni s-ar bucura, probabil, “Basic Instinct 2” mai mult decât “Slither.” Una din aceste zile, eu va trebui să ia acest sistem de clasificare cu stele și hrana pentru animale-l la o mazga-melc-consumul de carne.