Slender Man (2018)

Intr-un oras mic din Massachusetts, un grup de prieteni, fascinati de legenda Slender Man, incearca sa dovedeasca ca nu exista in realitate – pana cand unul din ei dispare in mod misterios. Slender Man este subtire in complot, caracter, radacinile sale virale pe internet si este cel mai usor acolo unde ar trebui sa conteaze cel mai mult. Nu exista distractie in acest film dur si sperieturile sunt inexistente, deoarece filmul repeta multe scene de groaza pe toata durata filmului Slender Man online subtitrat.

Caracterul din Slender Man online subtitrat, ia fost dat viata in 2009 ca o fictiune de groaza. Creat de Victor Surge, mitologia umanoidului supranatural; cu membrele subtiri si lungi, si o fata alba goala a fost dezvoltata online timp de aproape un deceniu. Exista niste materiale cu adevarat extraordinare si creatii YouTube care arata o figura alb-negru ce se arata copiilor inainte de a ii rapi din motive supranaturale sau nestiute. Detaliile variaza.

O mare parte a filmului este destul de greu de vazut. Cinematografia intunecata este neplacuta, ascunzand majoritatea secventelor de teroare intr-un mod care nu este inspaimantator deloc. De multe ori, in groaza, ceea ce nu vedem este infricosator, dar aici nu este cazul. Nu este un film grozav si in nici un caz nu este un film ce ar trebui vizionat in cinematograf. Toti am asteptat sa vedem cat de bine poate fi dusa ideea acestui “personaj” dar din pacate filmul nu este reusit.


Titlu Romania: Legenda lui Slender Man
Regia: Sylvain White
Actori: Joey King, Julia Goldani Telles, Annalise Basso, Jaz Sinclair
An: 2018
Gen: Groaza, Mister, Thriller
IMDB: 3.2


Slender Man (2018) Online Subtitrat