Sleepwalker (2017)

Sleepwalker (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Elliott Lester
Actori: Richard Armitage, Matthew Del Negro, Jake Broder, Ahna O’Reilly
2017
Gen: Thriller
IMDB: 5.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Sleepwalker

Un thriller psihologic, Sleepwalker urmărește povestea unei tinere femei care suferă de o tulburare de somn misterioasă. In timp ce se străduiește să-și mențină controlul asupra realității.

Sarah Wells încearcă să își reconstruiască viața după sinuciderea aparentă a soțului ei romancier. Dar întâmpină momente teribile și frecvente de somnambulism. După ce decide să-și reia studiile. Sarah este din ce în ce mai tulburată de somnambulism și coșmaruri teribile. În aceste condiții, preocupată de faptul că ar putea face rău în cazul în care coșmarurile. Si comportamentul ei tulburat vor continua, tânăra solicită ajutor de la clinica universității.

Dar; când se trezește după prima ei noapte de monitorizare; lumea în care trăiește pare să se fi schimbat în moduri subtile. Coșmarurile recurente despre o femeie misterioasă care o acuză în mod repetat pe Sarah de încercarea de a-i face rău; o determină pe aceasta să devină confuză cu privire la propria ei identitate și intențiile reale ale doctorului White. Sarah începe să-și piardă capacitatea de a distinge evenimentele reale de imaginație si își dă seama că este nevoie de masuri radicale pentru a-și recâștiga echilibrul și de autocontrolul.