Sleeping Beauties (2017)

Ajuta cu o donatie | Help us donate

Trezită dintr-un blestem, Frumoasa Adormită se minunează de minunile secolului nou. Se îndrăgostește de un arhitect renumit care lucrează pentru restaurarea castelului în care locuia o dată, dar descoperă că există niște dușmani care se comportau împotriva ei. Datorită dorințelor sale sexuale lungi, frumusețea nu poate rezista la progresele pofte ale bărbaților și femeilor și după 400 de ani.

Pentru a nu fi confundat cu Sleeping Beauties online subtitrat, romanul lui Stephen King, care a ieșit în același an, aceasta este o variantă pe basmul de poveste de basm (1697). Filmul nu se preocupă prea mult de aderarea la basm – nu există, de exemplu, nicio nenorocită de zână.

Cel mai mult obținem rivalul (sora?) A lui Beauty, Margaret, care produce un ac care pricinuiește frumusețea și o pune în animație suspendată, pentru ca ea să poată merge și să se căsătorească cu prințul.

După ce a fost blocată într-o criptă, Frumusețea este descoperită în două scene mai târziu în prezent de către William F. Bryant; care o trezește cu un sărut. Acesta este totalul basmului care a trecut și terminat în primele opt minute. Restul are frumusețea ca o treabă inocentă în societatea modernă, deși chiar și atunci; originea ei nu are o relevanță reală prea mare pentru ceea ce se întâmplă, majoritatea care se referă la încercările lui Andy Long; de a fura planurile de arhitectură pentru remodelare și cu atât mai mult cu diverse ciocniri neclintite; între cei doi bărbați și cele trei femei în diferite combinații.


Regia: Dean McKendrick
Actori: Pristine Edge, Andrew Espinoza Long, William F. Bryant
An: Filme Online 2017
Gen: Comedie, Erotice
IMDB: 3.1


Sleeping Beauties (2017) Online


Sleeping Beauties (2017)
Sleeping Beauties (2017) Online Subtitrat in Romana

Trezită dintr-un blestem, Frumoasa Adormită se minunează de minunile secolului nou. Se îndrăgostește de un arhitect renumit care lucrează pentru restaurare

Notă film - PortalulTauTV.net:
2