Sleep No More (2018)

Suntem in anii ’80 in filmul Sleep No More online subtitrat, iar cativa absolventi fac un studiu despre privarea de somn. Efectele severe asupra unuia dintre subiecti duc la inchiderea departamentului. Insa tinerii cercetatori decid sa-si continue experimentele – de data asta pe ei insisi.

Intrand in experiment, cei patru inteleg ca este posibil sa manifeste toate semnele distinctive ale privarii de somn. De la halucinatiile vizuale si auditive la iritabilitate, la problemele coordonarii mana-ochi si nu numai. Cu mult inainte de a-si atinge scopul, “punctul de luciditate” la 200 de ore (putin peste 8 zile) de insomnie. Din pacate, niciunul dintre ei nu a negociat pentru ororile ce-i asteapta, inconjurandu-i ca un rechin care-si miroase prada.

Cu o durata de 91 de minute, Sleep No More – care a fost initial numit 200 Hours – a fost regizat de Phillip Guzman (2:22 2008, Dead Awake 2016) si scris de Jason Murphy (The League of Extremely Ordinary Gentlemen short 2017) . Cunoscut ca Horror, Sleep No More seamana cu un Horror-Thriller cu ceva elemente Sci-Fi, destul de asemanatoare in multe privinte cu stralucitoarele Flatliners din 1990. Aici, ca si in filmul mentionat mai sus, un grup de studenti se hotarasc sa faca propriile lor cercetari medicale si totul scapa de sub control.


Regia: Phillip Guzman
Actori: Keli Price, Brea Grant, Stephen Ellis
An: 2018
Gen: Groaza
IMDB: 4.9


Sleep No More (2018) Online Subtitrat