Slamma Jamma (2017)

Slamma Jamma (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Timothy A. Chey
Actori: Chris Staples, Michael Irvin, Jose Canseco
2017
Gen: Drama, Sport
IMDB: 6.8


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Slamma Jamma

Acest film este absolut clasic și trebuie urmărit de toți tinerii și bătrânii.

Pentru toți fanii baschetului ca mine, acest film este cel mai bun film pe care l-am văzut vreodată.

Acest lucru este la fel de aproape de un film perfect cum puteți obține. Veți înțelege acest lucru numai după ce ați terminat vizionarea întregului film. Este o poveste de baschet excelentă, înfricoșătoare, care are curajul de a pune pe Dumnezeu în față și centru – înțeleg că este inspirată de viața lui Kenny Dobbs. Dumnezeu să-l binecuvânteze pe dl Dobbs.

Marile scene de pe teren și stilul de joc între Michael Irvin și ceilalți păstrează filmul pe drumul cel bun. Cu siguranță merită timpul. Păcat că nu a ajutat niciodată să creeze un dialog real despre viața religioasă în această țară.

Chris Staples este pur și simplu uimitor pentru un actor pentru prima dată (din ceea ce adună) și e hilar, extrem de plăcut, avea o chimie fantastică cu Brandon și Jeremy, iar Jeremy sau actorul care a interpretat Jeremy avea un personaj minunat !, a fost uimitor. (Merge!!!!!). Michael Irvin este fantastic aici, este foarte amuzant, plăcut, a avut chimie fantastic cu Staples și mi-a plăcut gunoiul în timpul jocurilor de baschet !, a fost minunat !. Mama e foarte bună aici. Restul de distribuție se descurcă bine. În general, recomand acest lucru

Iar sfârșitul, pentru mine, pare cel mai bun mod de a încheia o imagine în care credeți că știți unde se întâmplă acest lucru înainte de deschiderea creditelor. M-am bucurat, în mod special, de cât de precis sunt imaginile femeilor și bărbaților și, vă rog, nu încercați să scoateți din titlu titluri. Este extrem de atrăgătoare.