Slam (2016)

Slam (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Andrea Molaioli
Actori: Ludovico Tersigni, Barbara Ramella, Jasmine Trinca
An: 2016
Gen: Comedie, Drama, Romantice
IMDB: 6.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Slam

Ceea ce m-am așteptat la Slam, noul film italian de la Netflix și ceea ce am primit cu Slam sunt două lucruri cu totul diferite.

Intrând în ea, am crezut că ar fi un film orientat către adolescenți cu privire la skateboarding. Care a fost un pic prost și generic.

Ar fi trebuit să știu de când a fost adaptat dintr-un roman Nick Hornby că ar fi mult diferit. Se termină a fi o privire interesantă de a deveni un om și de a deveni singur.

Tânărul nostru aici este Sam, un copil de 16 ani, care este obsedat de Tony Hawk (care povestește o parte a filmului). Si de skateboarding în general. Concentrarea lui se schimbă puțin atunci când îl întâlnește pe Alice. O frumoasă femeie tânără care îi fură instantaneu toată atenția, așa cum o fac adesea băieților la vârsta lui.

Ei intră într-o relație, se mișcă la viteză de urzeală, uitând de patinaj, ceea ce îl îngrijorează puțin. El este un tânăr și se simte ca libertatea lui este luat de la el, dorința sa de a se muta în California și skate agățat în echilibru. Dar o altă schimbare majoră a vieții ar putea să apară pe măsură ce romantismul progresează, ceea ce ar putea schimba totul.

Povestea însăși nu este nimic revoluționar, deoarece se bazează mai mult pe modul în care este spus. Este cinstită despre dragostea adolescentului și are câteva dispozitive interesante. Cum ar fi Sam, care sare în viitor de câteva ori în film pentru a vedea unde a condus viața sa.