Skybound (2017)

Cinci avioane cu pasageri din filmul Skybound online subtitrat, nu pot ateriza din cauza unui dezastru urias care s-a intamplat pe pamant.

Desi un thriller de foarte scurta durata (78-79 de minute) si cu exagerari inerente in special in momentele limita de maxima tensiune psihica, acest film Skybound online subtitrat a reprezentat pentru mine o foarte placuta surpriza. Un film de-a dreptul foarte palpitant pe care personal l-am urmarit “cu sufletul la gura” ca si cand eu insumi as fi trait alaturi de personajele acestui film o actiune-thriller deosebit de complet.

Trage un semnal de alarma in ceea ce priveste necesitatea stringenta a distrugerii arsenalelor nucleare din intreaga lume; pentru a desfiinta pericolul caderii lor in mainile unor minti bolnave. Evidentiaza ideea necesitatii indubitabile ca spiritul uman sa nu-si piarda definitiv nadejdea abandonarii definitive; si a resemnarii resurselor umane inteligent-mentale; dar si fizic-combatante cu valente la cote nebanuit de inalte si implicit surprinzatoare pentru indivizii respectivi insisi; cu care i-a inzestrat parca in mod divin Dumnezeu insusi, special pentru momentele in care numai IN APARENTA totul pare pierdut iremediabil !


Regia: Alex Tavakoli
Actori: Scarlett Byrne, Gavin Stenhouse, Rick Cosnett
2017
Gen: Actiune, Thriller
IMDB: 5.9


Skybound (2017) Online Subtitrat