Sky (2015)

Sky (2015) Film Online Subtitrat

Regia: Fabienne Berthaud
Scenariu: Pascal Arnold, Fabienne Berthaud
Actori: Norman Reedus, Gilles Lellouche, Diane Kruger
Anul: 2015
Gen: Drama
IMDB: 5.9

În urma Bruno Dumont (Twentynine Palms) și Guillaume Nicloux (Valea Iubirii), Fabienne Berthaud este cel mai recent regizor francez să se aventureze pe acel teritoriu cinematografic-clișeu predispuse cunoscut ca America de Vest. Noul ei film, Sky, stele Diane Kruger ca Romy, un parizian care șanțuri mocofan ei de un soț în timp ce în vacanță, stabilind singur peste Nevada și California, vântul în păr și libertatea ei în mintea ei – până când ea întâlnește un alt bărbat, fapt care ia determinat-o să uite totul despre planurile ei de independență și de auto-actualizare. Bizar subtext anti-feministe nu ar fi deranjant în cazul în care filmul Sky a făcut nevoia lui Romy pentru companie de sex masculin o parte convingătoare a caracterului ei. Dar, Sky este un amestec haotic si nesatisfacatoare de film rutier și “imaginea femeilor”, în care măiestria competentă Berthaud nu se poate face pentru povestea ei clătinându conceput.

Prezența artiștilor interpreți sau executanți, cum ar fi Kruger, The Walking Dead Norman Reedus ca interesul ei dragoste și Lena Dunham într-un rol minuscul ca Daisy Duke-poartă, mama alb-trashy de multe poate stimula perspectivele de distribuție. Cu toate acestea, interesul este probabil să fie limitată.

Cerul se deschide cu Romy și Richard (Gilles Lellouche) de croazieră în jurul deșert într-o decapotabilă. Aceasta nu ia mult timp pentru a realiza Richard este o veste proastă: Ca în cazul în care se rupă “Fără gheață!” La o chelnerita care-l aduce apă cu gheață nu a fost suficient aluzie, în curând el pe chat, un cuplu de blonde la un bar (în fața soția lui), glume crude despre cracare avorturi spontane Romy și încercând să o violeze ca ea doarme în camera lor de motel. Ce tip!