Skin in the Game (2019)

Răpita de pe trotuarul Americii suburbane, Dani din filmul Skin in the Game (2019) online subtitrat de cincisprezece ani se găsește înfundată în lumea oribilă a traficului de ființe umane. Fără asistență inițială din partea poliției, mama lui Dani și o fostă prostituată merge pe străzi într-un efort de a o găsi înainte de a fi prea târziu.

Skin in the Game (2019) Online


Regia: Adisa
Actori: Gideon Adlon, Elisabeth Harnois, Sammi Hanratty
An: 2019
Gen: Thriller
IMDB: 4.5


Skin in the Game (2019) Online


Trailer


Review Skin in the Game (2019)

Cinematografele despre traficul de ființe umane trebuiau să treacă cu ușurință într-o linie foarte fină, care să strălucească un punct de vedere asupra unei probleme sociale vitale și a unei simple exploatări. Primul regizor Adisa se ocupă, în principal, de rolul de echilibru cu caracterul său de debut, chiar dacă indiele cu buget scăzut seamănă adesea cu un episod tematic vigilant al unității Law & Order: Victims Special. Cu o performanță puternică de plumb de către Erica Ash (Starz’s Survivor’s Remorse), Skin in the Game dovedește o adăugare captivantă la un sub-gen înfloritor.

Spre deosebire de numeroasele eforturi anterioare similare, care au ilustrat durerile victimelor traficului de sex în țările lumii a treia, acest efort depus de Steven Palmer Peterson este în întregime stabilit pe teritoriul SUA. Pisica ușoară este Dani (Sammi Hanratty) de 15 ani, care a fost smulsă din străzile din Los Angeles printr-un inel de trafic care a adus-o cu un cont de internet fals unde credea că vorbește cu un bărbat mai în vârstă. Fetița nevinovată se încheie într-o casă de prostituție condusă de Eve (Angélica Celaya, înclinată pe deplin în imaginea ei ticăloasă) și pe cei violenți, care-i dau lui Dani numele de muncă “Sunshine”.

Cel mai interesant și încă, din păcate, subdezvoltat element de parcelă se referă la relația dintre mama singură a lui Dani Sharon (Elisabeth Harnois), o asistență medicală și Lena (Ash), pe care ea învață să o ajute să-și urmărească fiica, deoarece poliția nu dorește să se implice un caz de persoană lipsă timp de 24 de ore. Cei doi foști prieteni au fost odată aproape, iar Lena era chiar nașpa lui Dani. Dar ele au devenit înstrăinate din motive care nu sunt niciodată explicate, lăsându-ne să ghicim frustrant despre exact ce sa întâmplat între ei.

Lena din Skin in the Game are mai mult decât puțină experiență în lumea pe care Sharon încearcă să o pătrundă, deoarece ea a fost odată o prostituată nedorită. După cum vedem într-o scenă timpurie, ea se dedică acum femeilor care s-au aflat într-o situație similară. Filmul este cel mai eficace prin descrierea captivantă a încercărilor lui Sharon de a extrage informații din vechile sale contacte din lumea interlopă, prezentând în acest proces curajul și curajul. Mai ales că, așa cum arată fenomenele recente ale trecutului, eforturile ei de a salva Dani au dus în mod inevitabil la stresul post-traumatic.

De asemenea, este interesant subplotul despre Violet (Stefanee Martin, oferind o performanță puternică), o altă tânără care lucrează involuntar pentru Eva, care se implică într-o relație romantică cu unul dintre bărbații însărcinați cu manipularea ei. Cel puțin Violet crede că este implicată; ea este încântată când îi oferă în mod neașteptat un dar, până când ea descoperă că este o rochie obscenă scurtă și strânsă, destinată a fi purtată la locul de muncă. Este o amintire vie a nevinovăției și a naivității care poate fi exploatată atât de ușor pentru scopuri nefaste.

Skin in the Game din păcate, pe melodrama, transformându-l pe Dani și pe Sharon într-o echipă puțin probabilă a crimei, care amenință să transforme filmul în tarif. Până când aceasta din urmă își folosește abilitățile de îngrijire medicală pentru a amenința unul dintre băieții răi cu o seringă, credibilitatea a ieșit de mult pe fereastră.

Regizorul Adisa afișează cotlete tehnice estimate cu acest efort de debut, infuzând lucrările cu astfel de flăcări stilistice, cum ar fi utilizarea frecventă a ecranului divizat care reamintește în mod inevitabil thrillerele din anii ’70, cărora filmul seamănă asemănător.