Skin (2018)

În filmul Skin (2018) online subtitrat, skinheadul Bryon Widner (Jamie Bell) este acoperit de tatuaje rasiste, fiecare câștigat prin comiterea unei crime din ură. A fost crescut de către Shareen (Vera Farmiga) și Fred “Hammer” Krager (Bill Camp), care conduc un fel de tabără care îi pregătește pe tineri să fie supremațiști albi; ei recrutează băieți pierduți, dornici de a deveni noi membri.

Când Bryon se întâlnește cu mama singură Julie Price (Danielle Macdonald), se îndrăgostește și începe să-și dea seama că vrea să renunțe la căile sale urâte. Ieșirea de la familia sa adoptivă nu va fi o sarcină ușoară, dar nu va fi nimic în comparație cu procesul de ștergere a moștenirii de ură de pe pielea lui.

Skin (2018) Online Subtitrat in Romana in HD 1080p


Regia: Guy Nattiv
Actori: Jamie Bell, Danielle Macdonald, Daniel Henshall
An: 2018
Gen: Biografie, Crima, Drama
IMDB: 7.1


Skin (2018) Online Subtitrat


Trailer


Review Skin (2018)

Absolut neclintit în portretizarea supremațiștilor albi, această drama bazată pe fapte începe să fie urâtă și neliniștită, dar încet evoluează într-un film de compasiune și semnificație. Skin urmează regizorul / regizorul lui Guy Nattiv, scurtmetraj câștigător de Oscar, cu același nume; deși cele două filme nu împărtășesc aceeași poveste, ei împărtășesc imagini similare, precum și starul Macdonald.

Skin pictează telespectatorii direct în centrul incomod al lucrurilor, cu un nivel intens de ură și furie. Poate că unul dintre cele mai neliniștite momente vine într-un raliu, când Fred Krager anunță că se duce la birou.

Dar, într-o oarecare măsură, și mai tulburător este performanța zâmbitoare a lui Farmiga ca “mama” băieților, ademenindu-i cu bunătate și nume de animale. Macdonald este, de asemenea, spectaculos, la fel de greu ca și cu unghiile aici, în timp ce era în tortul Patti, dar și pământesc și viu. La început, filmul o poziționează ca o posibilă cucerire pentru Bryon, dar forța ei pură de voință o transformă într-un adevărat caracter.

Dar Bell este cel care face ridicarea greoaie, acoperită cu cerneală și direcționând toată violența și furia în creștere, până când trebuie să fi rănit. Răscumpărarea lui în a doua jumătate a filmului aduce mare ușurare. Mike Colter interpretează adevăratul erou al filmului, Daryle Lamont Jenkins, care și-a dedicat viața ajutând oamenii să scape de grupurile neo-naziste. (Creditele finale includ înregistrarea filmului real Jenkins și a adevăratului Widner.) În cele din urmă, Skin este un film dur, dar unul necesar.