Six-String Samurai (1998)

Six-String Samurai (1998) film online subtitrat

Regia: Lance Mungia
Actori: Stephane Gauger, Jeffrey Falcon, Justin McGuire, Kim De Angelo, Clifford Hugo
Anul: 1998
Gen: Actiune, Aventura, Comedie
Durata: 91 minute
IMDB: 6.7/10 din 5368 voturi

<3q4HFNWBOU4/" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="360" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">

Din rezumatul teren numai ar trebui să fie clar că ciudatenie Six-String Samurai nu este pusă la îndoială. Deși are o ocazie excelentă de a face lista în jos linia, ceva în mine rezistă o pune pe după primul tur de scrutin. Mixul de acțiune și absurditate in Six-String Samurai este tentant, ca un fel de mâncare la un restaurant de lux care sună din meniul gura-adăpare; dar atunci când comanda descoperi că, deși ingredientele individuale sunt de cea mai buna calitate, arome nu prea amestec corect. Este satisfăcător și prea bun pentru a trimite înapoi, dar au sperat pentru mult mai mult.

Aceasta este a doua revizuire meu de șase-String Samurai; o filme tineri mi evaluat filmul atunci când a ieșit primul, în 1998. Cu timpul, înțelepciune, și mai ciudate sub centura mea, are evaluarea mea de schimbat de atunci? Am retipărirea această revizuire de mai jos, cu observațiile mele contemporane de urmat.

“The Las Vegas Review masă-Journal dă o stea. Alternative gratuite pe săptămână City Life oferă patru stele (din cinci). Este stârnit interesul meu; copilul din mine vrea City Life să câștige, dar cinic mea internă este de pariuri puternic privind revizuirea-Journal. Citirea complot sinopsis-după război nuclear în 1957, Elvis, regele a orașului Lost Vegas, tocmai a murit, și fiecare chitară-picking,-sabie inarmati haiduc de pustii, inclusiv Buddy Holly și moartea sa, se îndreaptă spre Vegas de a pretinde tronul-e ușor să cred că acest lucru va fi un film Six-String Samurai de polarizare. Dar, odată ce te trecut “Sunt doar hip suficient pentru a obține acest / Sunt atât de hip că sunt trecut de acest” dihotomie, se pare că de șase String Samurai este o piesă destul de angajarea, sporadic iritant de divertisment.