Six Gun Savior (2016)

Six Gun Savior (2016) Film Online Subtitrat

Regia: Kirk Murray
Actori: Eric Roberts, Matthew Ziff, Martin Kove
Anul: 2016
Gen: Actiune, Aventura, Drama
IMDB: n/a

Se lucreaza la subtitrare!

Trailer Six Gun Savior (2016)

Review Six Gun Savior (2016)

Murray și scris de Frank Zanca, în avanpremieră la un public de distributie, echipa si mass-media la 4 august. La Teatrul istoric Crest Westwood. Filmul este un gen mash-up, care combină senzația unui 1960 de vest, cu demoni și diavolul. Fotografii din covor rosu sunt la sfârșitul acestui articol.

Protagonistul este Lane McCrae, interpretat de Kaleo Griffith (inchis Teatrul Camera, Reggie Family & Friends). Care vinde sufletul diavolului (Eric Roberts, The Dark Knight, Expendables, costume). Pentru a salva viața fratelui său. În schimb, el devine un vânător de recompense pentru diavol. El trebuie să vâneze demoni necinstiți în timp ce el efectuează o căutare pentru ucigașul fratelui său. Interpretat de Grant Dillion (Adormit cu îngerii, Neo Ned). Viața lui devine mai complicată atunci când diavolul dublu îl traversează și se întoarce pe fratele său (Adam LeClair, Urmat, Străin în pragul ușii), ca un demon.

Filmul Six Gun Savior începe cu un prolog înainte de titlurile care stabilesc faptul că introduceți colțul supranatural al vechiului vest. Apoi, urmează Lane în căutarea lui. De-a lungul drum ne întâlnim cu prietena lui nu-a-fi ignorate (Elizabeth Russe, Dawn of the Planet of the Apes, The Expendables), un sidekick. Interpretat de Matthew Ziff (Arte Martiale Kid, Trădare), și un “companion indian credincios , “nu Tonto, dar muna, interpretat de Maya Tremblay.

Six Gun Mântuitorul (de la un termen mai întâi angajat de savantul american al Bibliei, istoria religioasă și film, Lincoln Hurst) este un film occidental supranatural american în prezent în post-producție. În regia lui Kirk Murray; filmul stele Eric Roberts, Lucianna Carro, Martin Kove, Tim Russ, Matthew Ziff, Manu Intiraymi, Kaleo Griffith, Blaine Gray, Adam Leclair, Maya Trembley, Jason Matthew Smith, Paul Borghese și Lorraine Ziff.