Siv şi petrecerea în pijamale – Siv sover vilse (2016)

Siv şi petrecerea în pijamale – Siv sover vilse (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Catti Edfeldt, Lena Hanno
Actori: Astrid Lövgren, Lilly Brown, Henrik Gustafsson
An: 2016
Gen: Familie
IMDB: 6.6Sinopsis Siv şi petrecerea în pijamale – Siv sover vilse

Totul pare foarte ciudat pentru Siv, o fetiţă de 7 ani care doarme pentu prima dată la noua sa prietenă, Cerisia. Casa nu seamănă deloc cu a ei, i se pare un loc straniu. Doi bursuci vorbitori foarte amuzanţi apar în toiul nopţii şi de atunci aventurile se ţin lanţ. Ei o vor învăţa pe Siv să nu se teamă de ceea ce este diferit şi o vor ajuta să se regăsească.

Pentru un copil este parte, pentru celălalt copil ceva să se uite în sus împotriva unui munte: ședere. O dată pentru a fi prima dată, fie că este vorba cu bunicii sau cu un prieten sau o prietenă. Ea rămâne interesant. “Șederea lui Siv (titlul suedez original este” Siv Sover Vilse), este vorba despre vârstă de șapte ani. Fata de care Siv Cerisia, un coleg de brand nou. Invitat să vină și să se joace – energic – să doarmă imediat. Initial face Siv despre greu, chiar și la tatăl ei (care își exprimă îndoielile). Ddar apoi întuneric și ar trebui să fie dormit acolo.

“Siv va rămâne” este adaptarea filmului premiat carte cu poze de pija Lindenbaum, în care cititorul este luat în vis de Siv. Cineaștii Catti Edfeldt și Lena Hanno cu care se confruntă cu sarcina dificilă. De a aduce Lindenbaums fantezie lume frumos proiectat pe marele ecran. Într-un vis, totul pare într-adevăr reală, dar ușor diferit. Sunt lucruri care nu pot într-adevăr, așa cum ești treaz niciodată nu s-ar întâmpla. Vorbind jucării, de exemplu, sau că tu însuți ești dintr-o dată foarte mici si altcineva foarte mare. În versiunea cinematografica a “Siv merge pentru a rămâne” a făcut excelent.