Sirena – Siren (2018)

Serialul Sirena – Siren online subtitrat ne duce in Bristol Cove – un oras de coasta cunoscut pentru legenda potrivit careia aici au locuit sirene. Cand sosirea unei fete misterioase dovedeste ca aceasta legenda este adevarata, lupta dintre om si mare se da pe viata si pe moarte.

Micul orasel Bristol Cove este fascinat de povestile cu sirene din mitologie, povesti care se vor dovedi a fi mult mai reale decat s-ar fi crezut. Apele marii aducand la tarm ceva cu totul neasteptat … sirene adevarate. Venirea noilor oaspeti nu va ramane pentru mult timp un secret, noua realitate pe care o au de acceptat locuitorii din Bristol Cove nefiind pe placul tuturor. Astfel nascandu-se astfel noi aliante si rivalitati, tensiunea creata iscand un razboi intre oameni si sirene mai ales dupa ce acestea isi cer dreptul asupra oceanului.

Cu doua saptamani ramase pana la marele final,s-a anuntat reinnoirea cu un nou sezon pentru drama supranaturala Sirena – Siren. Pentru fani, vestile bune nu se termina aici, reprezentantii postului precizand de asemenea ca sezonul secund va avea 16 episoade, cu sase mai mult decat cel curent. Cu o medie de 670.000 de telespectatori per episod, Siren este a doua cea mai vizionata drama a postului in prezent, fiind surclasata doar de cifrele inregistrate de The Fosters si pe primul loc pe segmentul demografic feminin tanar (18-34 si 12-34 ani).

Sirena - Siren (2018) Sezonul 3 Online Subtitrat in Romana


Regia: Emily Whitesell, Eric Wald
Actori: Alex Roe, Eline Powell, Fola Evans-Akingbola
An: 2018
Gen: Seriale Online, Drama, Fantezie
IMDB: 7.0


Siren SEZONUL 3 Online Subtitrat:

S03E01:

S03E02:

S03E03:

S03E04:

S03E05:

S03E06:

S03E07:

S03E08:

S03E09:

S03E10:


Trailer


Online Subtitrat

Serialul Sirena - Siren online subtitrat ne duce in Bristol Cove - un oras de coasta cunoscut pentru legenda potrivit careia aici au locuit sirene. Cand

Product In-Stock: https://schema.org/InStock

Editor's Rating:
4.5