SiREN (2016)

SiREN (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Gregg Bishop
Actori: Hannah Fierman, Chase Williamson, Justin Welborn
An: 2016
Gen: Groaza
IMDB: 5.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis SiREN

Cred că fiecare fan film de groază știe acest sentiment – vezi acest trailer, și într-adevăr arata cool și interesant. Dar tu nu ai încredere în remorcă, pentru că ați văzut filme de groază atât de mult, și tu știi că, de obicei, remorca prezinta cele mai bune scene, iar apoi filmul oferă nimic în afară de ceea ce ai văzut în trailer. Dreapta?

Așa că, am urmarit trailerul la “Siren”, și l-am iubit și a fost foarte entuziasmat de film, în timp ce spunându-mi “nu te excitat, stai rece, probabil, filmul este plin de sh * t, ma uit la ea doar “.

Așteptările mele au fost destul de scăzută, din cauza asta, și decât BOOM, această grenadă a unui film vine. Nu numai că dă mult mai mult decât a promis în remorcă, dar a arătat a fi un film construit bine gândit și bine.

Știu, unii dintre voi nu va place, din moment ce gusturile sunt diferite. Dar, despre mine, îmi place groază creatură, și am văzut “Thale” doar câteva zile în urmă, un mic film scandinav despre o “huldra”, care a fost … ei bine, nu similare cu “Siren”, dar are aceleași rădăcini, și într-adevăr am vrut să văd mai mult în această direcție. Așa că, Siren doar bombardat ușile deschise și livrate ceea ce am fost în căutarea, fata gol cu ​​coada pur și simplu amintit mine atât de mult pentru design creatura din Thale – încă, vă rugăm să nu se compară în mod direct aceste filme, ele sunt foarte (!) diferit.


Trailer SiREN