Singur din nou – Goodbye to All That (2014)

Singur din nou – Goodbye to All That (2014) Film Online Subtitrat


Gen: Comedie, Drama, Romantice
Producator(i): Angus MacLachlan
IMDB: 5.2
Regia: Angus MacLachlan
Actori: Paul Schneider, Melanie Lynskey, Anna Camp


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Singur din nou – Goodbye to All That

Paul Schneider interpretează rolul unui părinte singur care ajunge în această situație după ce soția îl informează că mariajul lor s-a terminat, deoarece ea are de gând să divorțeze. Astfel, la cei 30 și ceva de ani, Otto Wall (Schneider) se trezește dintr-o dată înapoi în lumea celibatarilor, cu toate avantajele și dezavantajele acestei realități. În plus, acum el trebuie să se ocupe singur de educația fiicei lui.

Dorind să găsească o cale de a nu fi singur, el trece prin toate etapele încercării de a avea o nouă parteneră, de la întâlnire romantice sau încercarea de a relua relația cu o veche iubire, până la căutările online. Urmează o comedie fermecătoare, în care situațiile neașteptate și momentele amuzante se vor ține lanț.

O poveste ineptă; cu secvențe defazate; care parcă niciodată nu reușesc să se petreacă la momentul oportun. Ba regizorul mai are și impresia uneori că face un film despre relații amoroase în stilul și de valoarea celor realizate în trecut de un Woody Allen sau Alan Alda; însă asta e doar wishful thinking. Unele scene și unele schimburi de replici parcă au potențial pentru o piesă de teatru; dar în film sună fals și neconvingător.