Sinbad The Fifth Voyage (2014)

Sinbad The Fifth Voyage (2014) Film Online Subtitrat


Gen: Actiune, Aventura, Fantezie
Producator(i): Shahin Sean Solimon, Evelyn Gabai
IMDB: 5.8
Regia: Shahin Sean Solimon
Actori: Patrick Stewart, Lorna Raver, Sadie Alexandru


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Sinbad The Fifth Voyage (2014)

Filmul prezintă o nouă aventură a celebrului personaj Sinbad. Această aventură îl va purta pe protagonist într-o călatorie foarte palpitantă și plină de peripeții în care va încerca să îl salveze pe fiul sultanului din mâinile unui vrăjitor. Aventura îl duce până în deșert unde va lupta contra unor creaturi mitice care vor încerca să îl oprescă din misiunea lui.

Alături îi vor fi în această aventură și oamenii lui: Firoozeh; Mujeed și Zoreh; care vor lupta pentru aceasta cauză alături de el. Pe parcurs situația se complică puțin când Sinbad va fi capturat de către Ciclop; echipajul său confruntându-se cu o mare dilemă: să își croiască drum până la castelul acelui vrăjitor sau să îl ajute pe Sinbad?

Am rezistat eroic juma’ de film după care mi-am zis că viaţa e mult prea scurtă ca să îndur o asemenea jenă de film. Face de râs cu brio cinematografia mondială. Ar fi multe de spus dar mă abţin. Voi spune doar atât: monstruleţii din film sunt mai prost făcuţi decât erau odată în filmele SF ale anilor ’70-’80 ca de exemplu în Conan (1982 şi 1984) cu Arnold.