Simetria – Symmetry (2003)


Simetria – Symmetry (2003) film online subtitrat

Regia: Konrad Niewolski
Actori: Kinga Preis, Marcin Jedrzejewski, Arkadiusz Detmer, Andrzej Chyra, Janusz Bukowski
Anul: 2003
Gen: Drama, Thriller
Durata: 99 minute
IMDB: 7.5/10 din 1332 voturi

Łukasz este un tânăr, absolvent out-of-muncă atunci când el este ales de o linie de poliție de către o doamnă în vârstă boșorog. El este acuzat în mod corespunzător cu un atac și arest preventiv în custodie. El apare uluit cu adevărat de afirmația și protesteaza ferm nevinovăția, iar în lipsa oricărei alte dovezi care leaga-l la crima, avem tendința să-l creadă. El este plasat temporar într-o celulă cu o mână cuceritor vechi care îi spune că el trebuie să aleagă una dintre cele două fluxuri – Simetria – să fie puse în cu neclintiți criminali, întărite, sau să fie unul dintre “labagii”. Un ofițer de evaluare sugerează că el lucrează în bucătărie, dar ca acest lucru l-ar plasa în categoria Wanker, el refuză. Este acel moment că știm că în timp ce el poate avea un major în geografie și poate fi nevinovat de orice activitate criminală, cel puțin el este un nebun.

El este plasat într-o celulă cu alte cinci persoane. Trei sunt conduse-de-infractori moara. Al patrulea, Dawid, este un academic care vânat omul care a violat soția și l-au ucis cu mâinile goale. Celălalt, Roman, este o pensie alimentara defaulter-urăște soția, care este privit în jos de către alții ca el nu e un criminal reale; in Simetria; el se face pentru a le face cesti de ceai și este, în general tratate cu dispreț.

Łukasz găsește inițial greu, in Simetria, atât de mult încât la un moment dat – înnebunită de durere la perspectiva de așteptare un alt cuplu de luni înainte de proces sa – el pune un laț peste cap, înainte de a decide să nu meargă până la capăt. El este școlarizați treptat în normele neoficiale închisoare de către unul dintre ceilalți, și în timp ce el este speriat, el este, de asemenea, destul de asertiv să dețină teren sau atunci când contează. El câștigă în cele din urmă rănile Lui de a lua rap pentru un pistol tatuaj care nu este a lui, care permite un deținut care a dat durere constantă de a merge într-o vizită mult asteptatul cu un ex-prietena.

Łukasz cuprinde din ce în ce cultura închisoare. Când Siwy polițiști un nașpa mare și este transferat la un alt penitenciar, Łukasz apucă pat de jos prețuită. În acest sens el calcă în picioare pe Roman (pentru care a fost odată cel mai apropiat și care au avut unii pretind pe pat, pe baza de longevitate in celula), agresiunea el cu batjocura că el nu este “unul dintre noi.”