Silent Hill Revelația – Silent Hill Revelation (2012)

Silent Hill Revelația – Silent Hill Revelation (2012) Online Subtitrat


Regia: M.J. Bassett
Actori: Adelaide Clemens, Kit Harington, Sean Bean
An: 2012
Gen: Groaza
IMDB: 5.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Silent Hill Revelația – Silent Hill Revelation (2012)

Silent Hill – Revelația reprezintă continuarea filmului horror cu același nume lansat în 2006 și inspirat dintr-un cunoscut joc pe calculator. Aflată în căutarea tatălui său, noua identitate a lui Heather, interpretată de Adelaide Clemens, este fetița dispărută în primul film Silent Hill – Shanon, care acum are 18 ani.

Heather și tatăl ei s-au ascuns mai bine de 4 ani de forțele răului, forțe pe care Heather însăși nu le înțelege. Acum, în ajunul aniversării vârstei de 18 ani, urmărită de coșmaruri tulburătoare și de dispariția propriului părinte, Heather își redescoperă identitatea, de care nu a știut până atunci. Revelația o poartă într-un univers demonic, unde riscă să rămână captivă pentru totdeaua.

Filmul reprezinta o dezamagire enorma! Partea I a fost parfum pe langa porcaria asta. L-am vazut ieri la cinema 3d si vreau sa va spun ca lumea pe la jumatatea filmului pleca din sala ( n-am mai vazut asta la niciun film pana acum,).
Povestea este fara sens si are niste clisee de nu am mai vazut de mult tp.
Nu va luati ca este HORROR 3D ” woowwwww!!!!” ( si eu am crezut ca o sa fie ceva diferit) pentru ca o sa va dati seama ca ati dat banii de pomana si o sa va plictisiti de moarte.