Silent Fall (1994)

Un psiholog de exceptie din filmul Silent Fall (1994) online subtitrat, specializat in tratamentul copiilor autisti renunta la practicarea meseriei, considerand ca poarta o vina de neiertat dupa tragedia suferita de unul dintre micii lui pacienti. Dar e solicitat sa-si incerce iar extraordinara vocatie in cazul unei crime duble, in care martorul principal pare sa fi fost un baietel autist, singurul care ar putea oferi indicii pentru prinderea criminalului.

Jake Rainer ajunsese dintr-un medic de exceptie un om torturat de o greseala din trecut. Odata psiholog de renume, care facuse minuni in tratarea copiilor autisti datorita caldurii sale sufletesti, umorului si a unui adevarat har terapeutic, Jake se retrasese in urma unei tragedii suferite de unul dintre micutii sai pacienti. Vinovatia de care se simtea coplesit ii distrusese nu numai cariera, ci si linistea caminului.

Dar e nevoit sa iasa din aceasta inchistare plina de amaraciune cand i se solicita ajutorul in cazul unei crime duble, in care singurii martori ar fi putut fi copiii victimelor: un baietel autist pe nume Tim si sora lui de 18 ani, Syilvie, si ea suferind de grave tulburari emotionale. Cum eforturile psihologilor nu dadeau nici un rezultat, Jake e convins sa-si incerce pentru o ultima data extraordinarul sau har: acela de a reusi sa comunice cu copii cu care ceilalti nu pot stabili nici un contact.


Titlu Romania: Dincolo de tacere
Regia: Bruce Beresford
Actori: Richard Dreyfuss, Linda Hamilton, John Lithgow
An: 1994
Gen: Drama, Mister, Thriller
IMDB: 6.0


Silent Fall (1994) Online Subtitrat


Trailer