Signature Move (2017)

Zaynab din Signature Move online subtitrat, o minoritate pakistaneză, musulmană, de treizeci de ani, din Chicago; are grijă de mama ei dulce și obsedată de televiziune. În timp ce Zaynab cade pentru Alma, o femeie mexicană îndrăzneață și foarte luminată, își caută identitatea în viață, iubire și lupte.

Jennifer Reeder a fost la Londra pentru a-și viziona filmul feminist Skatepunk Crystal Lake la Festivalul de Film de la Londra, în 2016 și cinci luni mai târziu sa întors pentru Festivalul de Film LGBT Flare 2017 cu piesa Signature Move; dintr-un scenariu de Lisa Donato și Fawzia Mirza, care, de asemenea, preia conducerea ca Zaynab.

O poveste intimă și observabilă a unui avocat pakistanez-american (slujba lui Mirza înainte de a deveni scenarist), echilibrându-se în grija mamei sale; îndrăgostită de proprietarul librăriei Alma și antrenând ca luptător, Signature Move se bazează pe citarea lui Reeder; în pantaloni scurți, lumile interioare ale dorinței, pe măsură ce se întâlnesc cu realitățile exterioare ale politicii, atât familiale, cât și naționale.


Regia: Jennifer Reeder
Actori: Fawzia Mirza, Shabana Azmi, Sari Sanchez
2017
Gen: Comedie, Drama, Romantice
IMDB: 5.9


Signature Move (2017) Online