Sightings (2017)

Sightings (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Dallas Morgan
Actori: Dante Basco, Kevin Sizemore, Boo Arnold
An: 2017
Gen: Aventura, Drama, Mister
IMDB: 5.1


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Sightings

În timp ce aprovizionarea de filme străine de observare nu va înceta niciodată, este ideea că avem nevoie de unele dintre aceste filme să conțină un pic de substanță … ei bine, observarea lui Dallas Morgan este un pas în direcția cea bună, sigur.

Sheriff Mayfield (Arnold), recent pensionat, este suspectul principal în moartea a trei femei tinere, ale căror corpuri goale au fost descoperite în ferma sa, destul de ciudat, într-o zi scos din ultima zi de lucru. Confruntându-se cu realitatea de a fi un singur tată, cariera jurnalistică a fiicei sale va crește cu această știre, mai ales dacă ea va acoperi povestea – dementă, nu-i așa?

Dacă complicațiile unei triple-omucideri pe propria dvs. gazon nu sunt suficiente, teoreticienii conspirației sunt frigginii care își rotesc propriile povești despre ce s-ar fi întâmplat – să vedem, avem niște oameni verzi, Bigfoot … Jimmy Hoffa, oricine ? Dacă există posibilitatea ca o altă entitate lumească să fie responsabilă pentru aceste ucideri îngrozitoare, aș vrea să merg pe un membru rupt și să spun că nu se potrivesc cu vexațiile necinstite ale unei familii disfuncționale.

Tempo-ul este în ritmul melcului, dar nu este o ancoră a povestii prin orice mijloace – aceasta este cea mai bună pistă pentru acest vehicul și dacă este ceva cu care sunteți dispus să vă luptați, acesta va plăti off. Performanțele captează o varietate largă de caracteristici și emoții de la actori, atât de mult încât să te simți ca și cum te-ai închide în baie, dacă această familie a decis să organizeze o cină în picioare.