Sidney Hall (2017)

O viață care a devenit un roman. Un roman care a devenit un fenomen. Un fenomen care a devenit un mister. Există o poveste în spatele fiecărei povești. Sidney Hall dovedește un talent timpuriu pentru scris, iar un profesor îi recunoaște talentul și îl îndeamnă să urmeze o carieră de scriitor. După ce publică un roman de succes bazat pe moartea unuia dintre colegii lui de liceu, controversatul scriitor Sidney Hall capătă rapid faimă și un renume neașteptat, care îl fac cunoscut pe plan mondial.

Cu toate acestea; relația sa de cuplu începe să se destrame; pe măsură ce efectele întunecate ale cărții intervin în viața lor; iar el dispare fără urmă. Aproape un deceniu mai târziu; un detectiv enigmatic caută autorul dispărut; ale cărui cărți sunt legate de o serie de incendieri misterioase. The Vanishing of Sidney Hall (2018) oferă o examinare profundă a presiunilor și a deficiențelor sociale care pot trimite o viață ideală în cădere liberă.

Cu o distribuție excelentă și o povestire convingătoare; Sidney Hall ne conduce prin trei perioade diferite de timp ale vieții personajului principal și face o treabă excelentă care intersectează diferitele perioade și ne oferă o privire mai profundă asupra personajului pe măsură ce povestea progresează.


Regia: Shawn Christensen
Actori: Michelle Monaghan, Elle Fanning, Logan Lerman
2017
Gen: Drama, Mister
IMDB: 6.8


Sidney Hall (2017) Online Subtitrat