Si ne izbăveşte de Cel Rău – Deliver Us from Evil (2014)

Si ne izbăveşte de Cel Rău – Deliver Us from Evil (2014) Online Subtitrat


Gen: Actiune, Biografie, Crima
Producator(i): Scott Derrickson , Paul Harris Boardman
IMDB: 6.2
Regia: Scott Derrickson
Actori: Eric Bana, Édgar Ramírez, Olivia Munn


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Si ne izbăveşte de Cel Rău – Deliver Us from Evil

Un pâlc de palmieri în deșertul irakian, în anul 2010. Trei pușcași marini americani coboară într-o încăpere subterană, neștiind că acolo îi așteaptă ceva și mai terifiant decât pe câmpul de luptă de deasupra…Patru ani mai târziu, la New York, o mamă, aflată în transă, își azvârle băiețelul în cușca leului din grădina zoologică, în timp ce în apropiere veghează o figură sinistră cu gluga trasă pe ochi.

Zgomote ciudate se aud din subsol, iar fenomene inexplicabile sperie o familie care locuiește în plin oraș…O scriere în latina arhaică și alte simboluri stranii sunt descoperite în locații diferite, adâncind un mister care e prea înfricoșător pentru a fi dezvăluit…Sunt acestea doar coincidențe? Cât din ele este rodul imaginației? Și ce leagă zalele acestui lanț sinistru care se întinde de la un capăt al lumii la celălalt?

Sergentul Ralph Sarchie (ERIC BANA) de la NYPD a văzut multe lucruri groaznice pe străzile din sudul Bronx-ului. El lucrează la secția 46 de poliție, într-unul dintre cele mai dure cartiere ale orașului. Sarchie a văzut multe grozăvii și comportamente inumane, iar asta a inceput să-i amărască sufletul într-o asemenea măsură încât îi pune în pericol relația cu soția lui, Jen (OLIVIA MUNN) și fiica lor, Christina (LULU WILSON).