Si mai greu de ucis – A Good Day to Die Hard (2013)

A Good Day to Die Hard (2013) Film Online Subtitrat


Gen: Actiune, Thriller
Producator(i): Skip Woods, Roderick Thorp
IMDB: 5.3
Regia: John Moore
Actori: Bruce Willis, Jai Courtney, Sebastian Koch


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis A Good Day to Die Hard

Încă de la primul Die Hard, în 1988, John McLane (Willis) s-a aflat în locul nepotrivit la timpul nepotrivit, cu abilitățile și atitudinea ce l-au făcut de neînfrânt, devenind astfel inamicul numărul 1 al teroriștilor din toată lumea.

De această dată, McLane se confruntă cu cea mai mare provocare de până acum, una cu ramificații în toată lumea, căci fiul său înstrăinat, Jack, este prins în ițele unei complicate povești în care este implicat și un mafiot rus, tată și fiu făcând din acest punct tot posibilul pentru a-și proteja unul-altuia viețile și de a elimina pericolul ce amenință însăși democrația.

Un film dezamăgitor al unui cârpaci cu pretenţii de regizor; A Good Day to Die Hard; bomboana de pe coliva unei celebre francize; îi provoacă spectatorului o senzaţie acută de inutilitate; câştigând cu brio concursul “Cele mai multe maşini distruse într-un lung metraj”. Probabil că îşi va recupera banii cu ajutorul spectatorilor juvenili; naivi sau oligofreni; încântaţi doar de explozii şi împuşcături.

Ca un plus al acestui film este de notat prezenţa lui Sebastian Koch; actorul din splendidul Das Leben der Anderen; iar încă un minus; inexpresivul actor Jai Courtney; un Gary Daniels al zilelor noastre.