Operatiunea Ham-Ham – Show Dogs (2018)


Ajută PortalulTauTV.net cu o donație! Mulțumim!

Intr-o lume in care oamenii si cainii inteligenti coexista, un caine politist rottweiler; Max din filmul Operatiunea Ham-Ham – Show Dogs online subtitrat trebuie sa lucreze sub acoperire deghizat ca un caine de expozitie, intr-un show de prestigiu, impreuna cu partenerul sau uman Frank, pentru a preveni un dezastru.

Solitarul Max si partenerul sau FBI investigheaza rapirea unui pui panda de catre o retea secreta de comercianti ilegali de animale. Curand, cei doi din filmul Operatiunea Ham-Ham – Show Dogs online subtitrat, primesc o informatie despre faptul ca reteaua criminala intentioneaza sa-l vanda la prestigioasa expozitie „Eastminster Dog Show”. Si ca planuiesc totodata un atac in cadrul galei.

Pentru a lucra sub acoperire si a le dejuca complotul, masculul Max trebuie sa indure o transformare completa; bai de namol, lectii de balet, ceara braziliana. In mainile noului sau antrenor uman, Frank, Max invata ca increderea in ajutorul altora poate uneori sa fie mai satisfacatoare decat sa lucreze singur.

Operatiunea Ham-Ham - Show Dogs (2018) Online Subtitrat in Romana


Regia: Raja Gosnell
Actori: Will Arnett, Ludacris, Natasha Lyonne
An: Filme Online 2018
Gen: Aventura, Comedie, Familie
IMDB: 3.7


Show Dogs (2018) Online Subtitrat


Trailer


Review

Operaţiunea Ham-Ham, cu un rottweiler cinic și pontos pe post de polițist și colegul uman al acestuia, mai nătâng și impiedicat, amuză prin dialogurile spumoase, ce vor fi pe placul adulților. Defilări cu căini de expoziție vor încânta copiii și iubitorii de animale deopotrivă iar misiunea de salvare a unui urs panda se soldează cu destule peripeții ca să nu plictisească spectatorul.

Cunoscut pentru producțiile de succes „Scooby Doo”, „Strumpfii”, „Beverly Hills Chihuahua”, regizorul Raja Gosnell a ecranizat scenariul semnat de Max Botkin şi Mark Hyman, acceptând provocarea de a crea o comedie live action în contextul în care majoritatea filmelor actuale de familie sunt animate.

Rottweiler-ul Max, „angajat” la Poliţia din New York, împreună cu agentul FBI Frank (interpretat de Will Arnett), trebuie să rezolve un caz important: un pui de Panda a fost răpit de niste traficanţi de animale și urmează să fie vândut în Las Vegas, sub paravanul unui celebru concurs pentru câini, „Canini Invitational Dog Show”.

În poveste sunt implicate tot soiul de personaje canine, care mai de care mai amuzante, un tigru, un ursulet panda, trei porumbei, spre deliciul micilor spectatori care se vor amuza de giumbușlucurile eroilor.

Preocupările umane ale unor personaje canine şi relaţionarea lor tot în termeni umani apropie eroii filmului de copii.

Operaţiunea Ham-Ham e o alegere perfectă pentru familiile cu copii şcolari.


Operatiunea Ham-Ham - Show Dogs (2018)
Operatiunea Ham-Ham - Show Dogs (2018) Online Subtitrat in Romana

Intr-o lume in care oamenii si cainii inteligenti coexista, un caine politist rottweiler; Max din filmul Operatiunea Ham-Ham - Show Dogs online subtitrat t

Editor's Rating:
2